Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek? (tudásbázis)
köszönöm szépen a hozzászólásokat
már jobban vagyok
azért gondoltam h itt kérdezem meg mert itt vannak tapasztaltak akik már voltak így és gondoltam segítenek amit meg is tettek
köszönöm szépen
arrafelé nincs orvos?
hol tudna egy egyszerü ember erre megfelelő választ adni?hogy lehet rá bizni ismeretlen emberekre a te és a gyereked életét?jobban hiszel nekünk,mint az orvosnak?nem ér annyit az a baba a hasadban,hogy elmenj orvoshoz?
bocs
jó mert az van otthon akkor már csak vmi szopogatósat kell néznem
köszönöm a segítséget
az oscillo azok a kristályok ilyen kis csőben?
a tantum az vmi szopogatós cukorka?
köszönöm a hozzászólásokat megyek is a gyógyszertárba, remélem hamar kimegyek belőle.
mondjuk jobb lenne otthon feküdni az ágyba mint este 8 ig a munkahelyemen ülni :(
Én mikor terhes voltam és beteg lettem, akkor a gyógyszertárban ajánlottak egy nagyon jót.
Sinupret drazsé. 3 nap alatt elmúlt a torokfájásom, nátha, stb. És a legjobb, hogy gyógynövényes. Emelett még vettem panadolt, a kéket, mert azt lehet, hogyha a fejem fájt, az is nagyon jó volt.
Én még csak 6-7 hetes vagyok de már ma reggel ittam neocitránt akkor azt ne igyam?
Nekem inkább a torkom fáj meg az orrom van bedugulva de az csak a kisebb gond.
semmilyet.tea-méz-maximum septofort,gőzölj este lefekvés előtt és vegyél tengervites orrspét.
Tavaly télen én is terhesen fáztam meg és ez használt.
mielőbbi gyogyulást
Szió!
Én most ugyanebben a cipőben járok és az orvos szerint semmit.
Citrom, méz, tea, meleg, kamillás inhalálás és ha lázas vagy csak akkor algopiryn.
Semmi más!
Szia!
Egyet biztos tudok, a neocitránt nem szabad innod! C-vitamint persze szedhetsz, de az főleg megelőzésre lenne jó, ilyenkor már nem elég. A Strepsilst nem tudom, kérdezd meg a gyógyszertárban.
Úgy tudom,hogya sinupret drazsét lehet bevenni.Torokfájásra Tantum verdét(nagyon jó) kegyetlen fejfájásra Paramaxot.Én is pont most vagyok megfázva,a fejem nagyon fáj,meg a fülem is.
Jobbulást.
Megenné a fene, ha nem tudnák megmondani, bár...
Szerintem mindenképp kérd ki orvos véleményét, hiszen a picurkád egészsége mindennél fontosabb!
További ajánlott fórumok:
- Pánikbetegen, gyógyszerekkel, terhesen!
- Milyen a terhességmegtartó gyógyszer?
- Hogyan gyógyuljak meg, ha nem szedhetek semmilyen gyógyszert?
- Allergia elleni gyógyszer szedhető terhesen?
- Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj?
- A 2. trimeszterben milyen gyógyszert szedhetek fogfájásra?