Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom? (tudásbázis)
Végigolvastam mindent...
12 óra munka után (Most akkor kinek is nőttem a szemében? Ja, megvan: SENKINEK.)
És csak annyit szeretnék mondani erre az egészre, hogy
Bojler van eladó.
Csajok, miért nem hagyjátok ezt a fórumot szép csendesen megdögleni, amikor semmi értelme nincs?
Te 22-nek allitod magad
Bocsi nincs kedvem ezt az egeszet elolvasni
Most akkor döntsd végre el, hogy 45 vagyok-e, vagy sem.
Nem, amúgy a méltán híres unokatesós topik margója.
Elmondom, hogy a lassan 42 éves pasi minden nála 20 évnél fiatalabb lány képeit lájkolja. Biztosan el is vinne 1-2 körre, csak előtte figyelmeztetne, hogy szedd a gyógyszert és ne legyél belé szerelmes. A másik után rád unna és rögtön popsiba akarná amit Te persze nem engednél. :D
Nem ismerős?
Másodszor jössz azzal, hogy dolgozol.
Szerinted kit érdekel?
Nem mondtam😂😂😂😂😂😂😂
Annyit mondtam h a feleseg akadaly mert EN nem akarok balhet. Kicsit fura hogy egy lassan 42 eves faszi minden kepem lajkolja.
Estenkent felnezek. De nem allok egesz nap vigyazban. Mondjuk ma pont nem volt dolgom. En amugy dolgozok.
Te nem dolgozol, nem tanulsz, nincs pasid, csaladod, barataid?
Példa?
Nekik is gratulálok!
A harmadiknak akkor van keresnivaloja ott ha az a ferj vagy epp feleseg is azt akarja. Nem csak a harmadik a hibas.
Anyukamek is igy jottek ossze es 25 eve boldogok.
Oké, legyen egy pár.
Ahol harmadiknak semmi keresni valója.
Mit nem lehet ezen felfogni?
Ők egy pár.
Szerintem ebben semmi bántó sincs. Egy pár. Ketten vannak.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Olyan játékokat, társasjátékokat keresek, melyekkel egy 4-5 éves gyermek pszichés fejlődését lehet segíteni
- Pszichés problémák miatt lehet sokat fogyni?
- Ez valami pszichés gond lehet?