Pszichés problémák miatt lehet sokat fogyni? (tudásbázis)
Nem feltétlenül genetika. Régebben stresszes időszakaimban / lelki problémák miatt fogytam (legdurvább egy hét alatt 10 kiló, az akkor amúgy sem sokból). Mostanság hízok. Igaz most ülőmunkát végzek, és "kényszerevéssel" reagálok.
A genetikám ugyanaz...
Két olyan periódusom volt, amikor idegi alapon fogytam le.
Az egyiknél 12, a másiknál 15 kg ment le. Ez már nem működik. Sajnos. 😀
Nem tudom magam annyira felidegesîteni, hogy lefogyjak. 😀
Igen lehet fogyni az állandó stressztől!
Kb.4 hét alatt leadtam több mint 10-kg-ot.
Folyamatosan jöttek a családi gondok,prólémák amitől szépen lementek a kg.
Az igaz,hogy az idegtől nem tudtam enni, mert egy falatka sem ment le a torkomon.
Fogyoznom soha nem kellet,mert ha vissza jött esetleg 1-2kg azt az ideg leis szedte.:(
Én 2 hét alatt 7 kg-ot fogytam, miután megtudtam, hogy megcsalt a férjem:(
1,5 ig tartotta, de mostanra, 2 év lassan visszajött...
Bizony ,hogy lehet, sajnos...:(
Csak az a baj, hogy szédelgek is akárhányszor felállok, pedig tényleg eszek meg szedek egy valag vitamint is, annyi, hogy sokat szorongok, de ettől enni még tudok.
Bár a doktornő azt mondta a szédelgés lehet a fogyástól is.
1-1,5hónap alatt 13-14 kg fogytam . (szorongástól)
Szóval igen,lehet.
De első körben mindenképpen kivizsgálás kell.
Azt azért hozzá teszem,h én nem is ettem,mert nem bírtam.
Kb. 4 hét alatt leadtam több mint 6 kilót úgy hogy ugyanazt ettem mint eddig és ugyanannyit, sőt esténként még fagyit is. 60 kg voltam most 53,3.
A háziorvosom most kért teljes vérképet, cukrot, meg pajzsmirigyet, de majd csak 9-én mehetek, akkorra kaptam időpontot.
Mostanában sokat szorongtam+letargikus voltam és volt egy vetélésem, volt valaki aki a stressztől fogyott le ennyit?
További ajánlott fórumok:
- Pszichés problémákkal élni
- Telekom hűségszerződés felmondása műszaki problémák miatt lehetséges?
- Szerintetek le lehet fogyni, ha alakformáló tornát csinálok és diétázom?(térdfájás miatt)
- Hormonproblémák miatt antibébit kezdtem szedni. Amint elkezdtem, másnap abbamaradt a vérzés. Mit tegyek?
- Magatartásbeli problémák miatt eltanácsolhatják a fiamat gyógypedagógiai intézményből?
- Tudtok olyan helyről, alapítványról, ahol ingyen, vagy pár forintért tudnak segíteni pszichés problémákon Bp-en a XI. kerület környékén?