Szerintetek le lehet fogyni, ha alakformáló tornát csinálok és diétázom?(térdfájás miatt) (tudásbázis)
Kitartás,diéta,de egészségesen..zsirmentes,lisztmentes,diétás táplálkozás szigorúan be kell tartani és uzsonnázni is!
Nem elcsábulni az édességek láttán!
Nekem a fiam és a férjem itt ették a jobbnál jobb csokikat édességeket meg a finom kajákat és soha egyetlen egyszer sem csábultam el!Még most sem ennék meg egy falat tiltott kaját sem!Egy falatot sem!Kitartó vagyok és igy értem el a célom!
ÉS NEKTEK IS SIKERÜL,CSUPÁN AKARNI KELL..ÉS MINDEN "TŐLED"FÜGG!!!!!!!!
Pedig azelőtt létfontosságú elemem volt az édesség..mint a levegő!
Persze hogy le lehet, hiszen diétázol! A mozgás csak azért van, hogy segítsen, meg hogy ne legyél löttyedt mitán lefogysz.
Ha mégis szeretnél vmi kardió mozgást, esetleg szobabicajozhatsz, igaz, akkor is mozog a térded, de nincs rajta terhelés, mert ülsz. ;)
Ja és egészségesen táplálkoztam és táplálkozom!
Jobban érzem magam mint előtte bármikor!És már 10 hónapja tartom a súlyom!
EGÉSZSÉGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!
Szia!Persze,hogy le lehet fogyni!Csupán akaraterő és kitartás kell!Én 30 kilót fogytam 3 hónap alatt...azóta még 5-öt!Én csak diétáztam,nemigen volt időm tornázni!De tornával még hatásosabb!
Ha nekem sikerült 90 kilórol 60-ra lefogynom..és mostmár 52 kiló vagyok...akkor mindenkinek sikerülhet!
MINDENKINEK!
SOK SIKERT,KITARTÁST!
HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát jó, akkor nem keseredek el, hanem belefogok!
megnéztem, bíró ica dvd-n pont 45 perc, ami a popsi, has, felsőtestet célozza meg.
meg megvan a rékás dvd-k is. igaz az baromi kemény!:-)
de majd belejövök!köszi a segytséget!várom a további tippeket is!
Akkor csináld azt amit bírsz csak csináld!
Váltogatom a Czanikot,RR-t és Alexandrát és egy-kettő külföldit is.
Szervusztok!
Sajnálatos módon nekem is térdproblémáim vannak...meg súlyfeleslegem. ÉS én is főleg alakformáló tornákat végzem...ősz óta 12 és fél kiló ment le én heti minimum 4 napon tornázom, de olykor össze jön az 5-6 nap is. Valóban ez lassabb módszer de biztos egy deka sem jött vissza, és a bőröm is nagyon szép...tehát a torna miatt nem lóg, hanem szép feszes a hasamon is:)
Sok sikert és kitartás!!!
de a kitöréses guggolásos részeket most nem tudom csinálni... amúgy nekem a bíró ica 1-es a kedvencem, mert nem dögklök bele, mégis hatásos.
réka is jó, csak gyilkos...
te mire tornászol most?
Én anno mikor kezdtem a tornát 97-ben Bíró Icával is le tudtam fogyni:-))
Pedig Ica a mai tornákhoz képest kismiska:-D
Viszont kajaterületén szigorság kell,h legyen!
De sikerülni fog csak hosszabb idő de kitartás:-)))
Tudom, hogy fontos lenne a cardió edzés is, de sajnos a téérdeim odavannak, most pihentetenem kell őket.így kilőve a futás, stepper.
béres alexandra, rr, bíró ica dvd-ről való gyakorlatokat csinálnék az egész testre, kivéve a térdet.szokásos kutyapózos fenékgyakorlatok, has, felsőtest egy kilós súlyzóval)
volt olyan, aki így is le tudott fogyni?