Legjobb alakformáló dvd (beszélgetés)
Nekem megvan belőle a zöld és a kék is.(Azt hiszem,a zöld az,amin a gyakorlatok vannak,a kéken meg csak a tánc.)
Nekem valahogy...nem jött be.Elég gyengének éreztem,mindenből alig csinált valamit (bár lehet,hogy csak azért éreztem ezt,mert erősebbhez vagyok szokva).Meg hát egy idő után idegesítő,hogy a tréner csomószor elmondja,hogy "ha ezt megcsináljátok,akkor olyan gyönyörű alakotok lesz,mint Carmennek",meg hogy "ez a gyakorlat Carmen csodálatos testén remekül bemutatható",stb.Jól van,látja mindenki,hogy jól néz ki,nem kell ezt minden 3. mondatban elmondani...Ez kb. olyan,mintha Rubint Réka gyakorlat közben minden második mondata az lenne,hogy "húúúúúhaaaaaaa,de jó feszes a fenekem!Neked mikor lesz ilyen?",vagy "Jihhhhíííííj!Most látom csak,milyen szép vékony,izmos a lábam!És ha tudnád,hogy neked mennyit kell még ezért dolgoznod!" :-)).
Szerintem is ez a leghatásosabb.
Főleg a Capoeira 2.
Réka,Alexandra csak ipari tanuló hozzá:P
Az a baj, hogy nagyon hülye alakom van.
Vékony a karom a lábam és a hasam meg a derékrész az amire egyből rakódik a pluszkiló.
A fenekem meg kicsi. Szóval katasztrófa, hogy tudok kinézni! :(
Köszönöm szépen :)
Ez Minden Álmom!
:)
Vékony nagyon a combom. 162/51 vagyok.Fenekem se nagy, szóval félek, hogy még lemegy.
A karom a hátam se szép. Igazából azon kívül, hogy vékony vagyok semmi alakom nincs. :(
Nekem pont has-fenék- comb kéne.
Ez csak alakformálásra van? Mert ha még ebből lefogyok akkor már nem leszek csinos.
Szia!
Én csak ajánlani tudom Neked Béras Alexandra DVD-it, nagyon jó alakformáló gyakorlatok vannak rajta. Nekem bevált:)
Segítsetek nekem alakformáló dvd vel kapcsolatban.
Kinek mi vált be? Nem fogyni szeretnék már csak formásodni!
Köszönöm ♥♥♥♥
További ajánlott fórumok:
- Természetes alakformálás sétával
- Kinek mennyire vált be a paprikás zsírégető alakformáló krém?
- Szerintetek le lehet fogyni, ha alakformáló tornát csinálok és diétázom?(térdfájás miatt)
- Milyen alakformáló mozgást végezzen az, akinek térd és farcsont problémája van?
- Ki tudna nekem segíteni alakformálásban?
- Használtok-e alakformáló holmit? Melyik a legjobb?