Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mivel lehet kezelni az ajakherpeszt? fórum

Mivel lehet kezelni az ajakherpeszt? (tudásbázis)

11. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Globus)
febr. 16. 20:51

Szerintwm ez tenyleg nem az, anit jo pukkasztgatni. Nekem regem tok csunyan a szam szelen, a rikan felul jott ki. Aztan leszoktam a mareknyi amphetaminrol, hajnalig kokozasrol, es a gond megszunt.

Zovirax, amit masok is irtak, es gyogyulj fel abbol, ami bajod van!

10. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 16. 17:12
Én citromfű teát szoktam inni és borogatni vele,nekem bevált.
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
febr. 16. 17:12
Ha hólyagos, szerintem se segít semmi. de nem olyan hirtelen jelenik az meg. Több órán át azt lehet érezni hogy mintha... Ez idő alatt kell bedörzsölni fokhagymával. Beszívódik a bőrbe a hatóanyaga és elöli a vírust.
8. globus (válaszként erre: 3. - 55Judit)
febr. 16. 16:47

Ha már megteltek a hólyagok, pl. nem figyeltem, és reggelre így jártam, arra nekem nem használ semmi....meg előtte bevált a hűtés.

Ha itthon vagyok, kibököm a hólyagot és betadinnal kenem + szárító pasztával. Ha dolgozom, sajnos szívás, csak paszta. Néha nagyon csúnyán feldagad.

Ifjú koromban ledörzsöltem gyógyszertári alkohollal, de már ehhez nyámnyila vagyok.

febr. 16. 16:41
Zovirax, Telviran
6. Enissa (válaszként erre: 2. - Andi6020)
febr. 16. 16:36
Azt csak hígítva, mert az nagyon erős, az amit én ismerek az, lehet bem mind az
5. 55Judit (válaszként erre: 2. - Andi6020)
febr. 16. 15:49
Ha olaj, jó lehet a citrom olaj is, mert vírusölő hatású.
febr. 16. 15:47
vagy krémet, pl Zovirax
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))

Ha már kijött nem tudom, de a neten találsz házi praktikákat.

Amit tapasztalatból tudok: Ha kezdjük érezni hogy herpeszünk lesz, megvágott fokhagyma gerezddel be kell néhányszor dörzsölni 1 nap alatt. Nem túl erősen mert fájdalmas lehet. Viszont nem fog kijönni. Legközelebb...

teafaolajat
febr. 16. 15:35
2 herpesz jött a számra ma reggelre. Fájdalmas. Mit menjek rá?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook