Ki tudna nekem segíteni alakformálásban? (beszélgetés)
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni otthoni alakformálásba
és fogyásban is?
DVD bármi segítség jöhet
Előre is köszönöm
Várom segítségeteket
Üdvözlettek
Kingicsek
Én nem vagyok Schobert Norbi így nem is értek nagyon az alakformáláshoz, de a leírtak alapján azért nem lehet olyan vészes ez a dolog, ahogy te azt elmondtad magadról. A 172 cm magassághoz a 61 kg én úgy gondolom tökéletes. Ha a combodon feszesíteni szeretnél én a futást tudom javasolni neked. Ami úgy gondolom, ha egész életedben sportoltál nem is állhat olyan távol tőled.
Szerintem neked alapjáraton olyan az alkatod,hogy kerekebb popsival áldott meg a sors.
Oksi. Leírok előzményeket, hogy így tisztább legyen, milyen típus vagyok.
Egész életemben sportoltam eddig kisebb-nagyobb megszakításokkal. Aerobikoztam, kosárlabdáztam, kézilabdáztam, és a küzdősportnál maradtam immárom 9 éve. Ezt is sokszor abba kellett már hagynom, mert nem találtam megfelelő munkahelyet, ami mellett el tudtam volna járni edzésre. Sosem voltam hízékony. Egyszer szaladt fel rám jó pár kiló (7-8kg), amikor aktívan küzdősportoztam (14 éves lehettem) és jött a nyár. 4 év alatt leadtam ezt a pár kilót. Nem diétáztam, s nem is a mozgás segített. Valahogy lement. Mindent eszem, persze normál vagy kis mennyiségben. A testalkatom sajnos olyan, hogy igaz, hogy a vállam és a csípőm egy vonalban van, de a popsim és a combom nagyon borzalmas. Löttyedt, nagy a körfogata. Jelenleg 23 éves, 172 cm és 61 kg vagyok. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám csökkenteni a térfogatomat odalent? Tudom nincs helyi fogyás, de felül szinte már gebe vagyok az alsómhoz képest. Lassan két hete tornázom Rékára. Heti 5-ször húsz percet csinálok, egyik nap comb másik nap popsi. Mostmár elmegyek előtte 20 percet kocogni is. Kérdésem az lenne, hogyha így folytatom, lesz változás? Fogok vékonyodni? Nem is a kiló a lényeg, inkább a centi.
További ajánlott fórumok:
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?
- Kisfiam most lesz 7 hónapos 26-án, tejallergiás. Tudnátok nekem receptekben segíteni?
- Van itt foniáter aki tudna nekem segiteni?
- Valaki tudna nekem segíteni HTML kódolással kapcsolatban?