Valaki tudna nekem segíteni HTML kódolással kapcsolatban? (tudásbázis)
Tényleg megoldódott!
Nagyon köszönöm!!!
Megoldás: :-)
vissza lehet írni a table és a legelső és legutolsó td és tr tageket, viszont az összes sortörést el kell távolítani.
Nem haragszom, viszont ha nem reagálsz, akkor nem lehet tovább menni a probléma megoldásában.
Következő:
Vedd ki a table nyitó és záró tageket is, csak a tr és td-k maradjanak.
Nem szokásom, csak kicsit fölbosszantottál, hogy segítséget kérsz, válaszolok rá értelmesen, te meg nem válaszolsz semmit rá.
Nem tudom, minek kérsz segítséget, ha aztán meg nem reagálsz a válaszokra....
Nem nem illesztettem be az egészet, azt utólag írtam hozzá, mert próbálkoztam hátha akkor jobb lesz, de ha megnézed már nincs ott, és így sem jó.
És nem kell ilyen stílusban beszélned, ha nem akarsz segíteni, csak sértegetni, akkor nem kell írnod egyártalán!
Nem így van, mondom az egész lapot beillesztetted, a html nyitó tagtől a záróig!
Csak a táblázat kódját kéne beillesztened.
Nem kéne inkább horgolnod HTML- szerkesztés helyett?
Hát nem tom segítettem e valamit, de a "<script>" az a bejegyzés nyitása..
Egy táblázatnak így kéne kinéznie html--ben:
<table border="4" bordercolor="lightblue" align="center">
<tr>
<td bgcolor="blue"> cella1 </td>
<td bgcolor="green"> cella2 </td>
</td>
<tr>
<td bgcolor="black"> cella3 </td>
<td bgcolor="magenta" > cella4 </td>
</tr>
</table>
a tr-k a sorok, a td-k a cellák, > szöveg, ami a cellában van<
lehet, h egy csomó felesleges táblázatot rakott be, vagy nem értem, mert ott csak egynek kéne lenni, ha nincs hivatkozás...
de mondom így nem lehet látni, mert nekem beírja azt is, az oldal szélén van "egyéb témák" stb.
Szal nem tom, h lehet e látni, csak a bejegyzés kódjait, meg amúgy sem engedi módosítani...
Hát nem csináltam még eddig ilyet, és rákerestem a neten, hogy hogy kell, és találtam egy oldalt, ahol le van írva részletesen, hogy hogy kell megszerkeszteni, és volt is rá példa, abba csak behelyettesítettem a saját adataimat.
Tehát nem én csináltam meg az egészet, inkább csak módosítottam a színeket, meg a cellák számát.
nem értem, minek zárja le mindig a <table>-t
azt nem kell!!!
Meg egy csomó felesleges sor van
teljes katyvasz!!!
ezt te csináltad?
mmint a kódolást?
Nincs benne túl sok "<p>" vagy mögötte vmi utasítás?
Vagy nem tom, esetleg <br> tag??
Me akk csak azokat kell kitörölni, de mondom itt én nem naplózok, szal lehet itt nem is ilyen a tag-ek vannak....
1. Miért írod be két fórumba is ugyanazt a kérdést????
2. Nem csak a táblázatot, hanem egy egész html oldal illesztettél be.
Csak a table nyitó és záró tagek közötti részt illeszd be, azokkal együtt persze.
Első blikkre azt gondolom, hogy ez lehet a baj.
jaaaaa
Tanultunk weblap szerkesztést...
a tag-eket elküldöm ha kell!!
További ajánlott fórumok:
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?