Gyomorszűkítő műtétek ellen vagyok (beszélgetés)
Ezt speciel pont nem mondtad el. Ellenben lefikáztad azokat akik ezt választják, és veregeted a válladat. A teljesítményedhez egyébként gratulálok, de rád se a szél fújta azt a 30 kilót, amitől most megszabadultál.
Két emberről tudok, akinek volt ilyen műtétje, egyik sem 30 kiló felesleggel bírt. Kicsit óvatosabban a minősítésekkel.
Gratulálok!
Kitartást továbbra is, őrizd meg a szép eredményt.
Mi a különbség aközött, hogy neked kellett elmenned has plasztikára, vagy egy gyomorszűkítés miatt?
Miből gondolod, hogy ezek az emberek hülyék? Hogy utána is folytatják a korábbi életmódjukat?
Itt is van egy tag, aki így fogyott le, mert másképpen nem ment. Évekkel ezelőtt történt a műtétje, ma is ésszel eszik és él.
Ellenezheted, de a lőtéri kutyát sem érdekli a véleményed. Gondolom nem úgy csinálják ezeket a műtéteket, hogy a délutáni kávé és egy manikűr között beugrom egy gyomorműtétre. Hosszú felkészülés testileg, lelkileg és akkor sem szórakozásból.
Én meg azt kérdezem tőled hogy a fenébe lehet majd 100 kilósra felhizlalnia magát valakinek? Hogy-hogy nem az első felszaladt 10 kg után kap észbe? Szerintem csak maradj csendben és ne akard, hogy a válladat veregessék milyen klafa gyerek vagy hogy megszabadultál a felesleges kilóktól. Akkor lennél klafa gyerek ha fel sem mentek volna. Az hogy meg ki hogyan és milyen segítséggel fogy le az mindenkinek a saját döntése.
Ami neked jó azt támogatod - pl. hasplasztika -, amit nem tudsz megfizetni az nem jó.
Azt mondhatnám hogy mindenben igazad van,,és mégsem.
A miérteket Kacsahercegnő jól leírta.
Csak azt szerettem volna elmondani, hogy mennyire fontos, hogy a lelki okaival foglalkozzunk az elhízásnak.
Fontos, hogy lelkileg rendben legyünk, ez az alapja mindennek, és betegágya minden betegségnek, ha valami nem oké.
Merjünk segítséget kérni, és rendbe hozni lelki világunkat :)
Megcsinálhatják a műtétet, de szerintem nem ez a megoldás. Külsőleg igen, változásokat fog hozni, de belsőleg nem. És szerintem fontosabb azon dolgozni :)
Nem mondom, hogy nincs olyan eset, hogy a műtét ne lenne megoldás.
De én főleg olyanoknál látom, hogy bevállalják, akik előtte otthon tömik magukat és egy fikarcnyit sem akarnak dolgozni magukon, csak a kifogásokat keresik. De valóban van olyan eset, hogy tényleg a műtét a leghasznosabb, ezt elismerem. Sajnos ők a ritkábbik eset.
Felőlem mindenki azt csinál a testével, egészségével amit akar.
Te sem örömködnél, ha valaki azt mondaná, ne plasztikáztass, magadnak csináltad.
Gratulálok a fogyásodhoz! Szép teljesítmény.
Nem kövezlek meg, ez a te véleményed. De miért kell eszetlennek nevezni azt, aki mégis vállalja?
Nem azért népszerű, mert divat, hanem azért, mert valós segítséget nyújt egy olyan út elindulásán, ami az életét megváltoztatja az embernek. Az, hogy utána hogyan él ezzel a megoldással, na ott már van munka is, nyilván elsősorban mentális, és majd a fizikális.
Le a kalappal előtted, hogy ügyesen legfogytál kemény, kitartó munkával!
Akinek ez nem megy, az meg szerintem éljen az általa választott lehetőséggel, ami akár a műtét is lehet.
Sziasztok,
muszáj kiírnom magamból.
Egyre többet látom Tiktokon és más felületeken, hogy reklámozzák a gyomorbypass-t és hasonló műtéteket.
Nem értek velük egyet.. Lehet, hogy gyors megoldást kínál, mert utána napi 800kcal-t tudsz csak bevinni, persze, hogy fogysz, de az még nem egészséges! Az ok, amiért elhíztál továbbra is fenn áll. Tudom miről beszélek..
1 évvel ezelőtt 97 kg voltam, kemény munkával, diétával, és persze a hízásom okainak feltárásával sikerült lefogynom. 69kg vagyok.
Azért, mert elvégeztetitek a műtétet (népszerű Törökországban ugye), attól még lehet, hogy csokifüggő vagy, hogy továbbra is zsíros ételeket eszel, ezzel fojtva el a depressziód, stb. Ha nem kezeled a lelki okait az elhízásnak, továbbra is depressziós leszel, stb, csak vékonyan..
Melyik a jobb?
Persze, mindenki a csodát várja a fogyástól, de az nem fog eljönni.
Mindenki odavan pl Tóth Verától mennyit fogyott.. Persze, mert megcsinálták a műtétet, és utána alig tudott enni. Ettől mindenki lefogyna. De abban nincs munka, nincs benne a saját akaraterő.
Kövezettek meg, de ellene vagyok a gyomorszűkítő műtéteknek.
A hasplasztikát viszont támogatom (magam is épp gyógyulófélben vagyok műtét után). Kemény munkával leadtam majdnem 30kg-ot, ez már csak a folyamat vége, hogy a felesleges bőrtől megszabadultam.
Szóval ne legyetek eszetlenek és dőljetek be a különböző reklámoknak, hogy milyen VIP szolgáltatást kaphatsz Törökországban a műtét mellé. Dolgozz meg érte, és utána alakíttasd az alakod :)
Mivel a gyomor bypass miatt hirtelen fogynál sokat, utána ugyanúgy el kell menni hasplasztikára, hogy eltávolítsák a felesleges bőrt.
Nézzetek szembe magatokkal és tárjátok fel az okokat!
További ajánlott fórumok:
- Plasztikai műtétek
- A laparoszkópiás nőgyógyászati műtéteknél mindig tesznek be hólyagkatétert?
- Miért nem támogatja a TB a gyomorszűkítő műtéteket?
- Hogyan zajlik egy gyomorszűkítő műtét? Mennyi időre kell befeküdni, mennyi a lábadozás, stb.?
- Van valakinek tapasztalata az OverStitch gyomorszűkítő műtéttel?
- A gyomorszűkítő műtétek előnyei, hátrányai és hogy kinek nem javallott