Rendőrök szolgálatbeosztása (beszélgetés)
Tiszaakármin a körzeti megbízott találta meg a motoromat
Kérdeztem , hogy történt. Láttam hogy a purdé "motrozik" a család meg éhezik és megállitottam, motort lefoglaltam
Persze nem a purdé lopta el, nem tudni hogy került olyan messzire
A másik motoromnak meg nem égett a lámpája és közúti ellenőrzésen elkapták. A hülyének annyi esze sem volt hogy....
Motorozott volna mindkettő 22-05h között :)
Azt, hogy életidegen.
Te mit gondolnál, ha hajnal 1-kor támadnának meg téged és ki akarnád hívni a rendőrséget, de nem veszik fel, mert lejárt a munkaidő?
Rendőrség,mentők,tűzoltók,nem rendelési időben vannak.Hogy éjszaka szünetel a tűz és a bűnözés és a betegség:))
Teljesen abszurd.
Hajnali fél 1-kor a múltkor igazoltattak bennünket a városban, egy hosszúra nyúlt séta közben.
Egyből eltűnt, hogy éjszaka is dolgoznak, ami sztem nagyon veszélyes, én éjjel egyszer kint voltam az udvaron, és majdnem összehugyaztam magam.
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de a munkaidejüket nem lehetne úgy csökkenteni, hogy mondjuk hajnal 5-től este 22-ig lennének? A városban él minden féle nber, akiket ha valamilyen szabályatlanságon kapnak, egyből agresszíven viselkednek, ha egyébként egy teljesen jogos és arányos intézkedés után büntetést kapnak.
A rendőrök is emberek, de eztet nem veszi senkise figyelembe?
5-22. Erről a munkaidőről ti mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- "Apró" hazugságok a nevelés szolgálatában?
- Gólyahess szolgálat!- Nálunk tényleg a gólya (is) hozza!!!!
- A védőnői szolgálat lemondása - ott, ahol ez nem szokás
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- A szolgálatiidőbe eddig is beszámították a Gyes-en töltött időt, járulékot is vontak belőle. Most a 40 év szolgálatiidőbe is beleszámít?