mikor kigyulladt a szomszéd garázsa,még szerencse,hogy a mosnivalót pakoltam össze,kinéztem az ablakon.jött rögtön két férfi a polgármesteri hivataltól,a rendőr,akik kihúzták a két autót.utána meg két tűzoltóautó.
ja,mikor megölték a két rendőrt az apám két önkéntesrendőrrel egész éjjel járőrözött.aztán csoda,hogy nappal aludt.mikor egy elítéltet ellenőrzött,fejbe vágta egy nagy kalapáccsal.még jó volt,hogy volt rajta bukósisak.másnak kiverik a fogát,aztán röhögve elsétálnak.
A kérdés a férjemnek vetődött fel. Pár éve betörtek egy hajnalban. Természetesen hívtuk a hatóságokat, amikor az utcán élő akarták állítani, rájuk támadt az elkövető, ezért is felelnie kellett a rablás mellett.
Hajnali fél 1-kor a múltkor igazoltattak bennünket a városban, egy hosszúra nyúlt séta közben.
Egyből eltűnt, hogy éjszaka is dolgoznak, ami sztem nagyon veszélyes, én éjjel egyszer kint voltam az udvaron, és majdnem összehugyaztam magam.
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de a munkaidejüket nem lehetne úgy csökkenteni, hogy mondjuk hajnal 5-től este 22-ig lennének? A városban él minden féle nber, akiket ha valamilyen szabályatlanságon kapnak, egyből agresszíven viselkednek, ha egyébként egy teljesen jogos és arányos intézkedés után büntetést kapnak.
A rendőrök is emberek, de eztet nem veszi senkise figyelembe?