Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Buktál a szelíd pasikra fiatal korodban? fórum

Buktál a szelíd pasikra fiatal korodban? (beszélgetés)

11. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:21
Nem ezen múlt. :)
10. libikóka (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
ma 11:32

Nem biztos hogy a vagány,vadóc alatt azt értjük hogy "bugyiledumálós"

Amúgy meg ez mindig a lány választása volt hogy mit hagyott ledumálni,,a bepróbálkozás tök normális,,ha nem erőszakos,,és utána ért a szóból.

ma 11:32
Csakis a csendes, jófiúk😃
ma 11:26
Engem kifejezetten taszítottak a nagydumás, lázadó, csajozós menő csávók, sosem tudtam komolyan venni őket. Valahogy nekem nem hízelgő vagy imponáló, amikor 2 perc ismeretség után a bugyit is le akarja beszélni rólam valaki, hanem pont az ellenkező hatást éri el. :D Nyilván ne legyen egy unalmas szobanövény, de a felelőtlen, megbízhatatlan fiúkat már tini koromban is nagyívben kerültem. Sokkal inkább a "kocka", csendes de humoros, nem nyomulós hanem intelligensen udvarló fiúk jöttek be mindig is.

"Ma már a feltűnést, a kitűnni akarás a fontos számomra."

Na, ez nem sikerült. Javítom.

Szóval: ma már kerülöm a feltűnést, a kitűnni akarás nem fontos számomra.

ma 11:19

Az, hogy a "vadócok" érdekeltek, enyhe kifejezés.

Ezen a téren - szerintem - ugyanúgy működünk mi nők, mint a férfiak. A férfiak sem a szerény, visszafogott lányokra vadásznak. Sokkal érdekesebb számukra a "belevaló" kihívó lány/nő, mint egy szerényebb, visszahúzódó "jó kislány".

Csak körül kell nézni itt, a Hoxán. Mennyivel érdekesebbnek tűnik egy magát cseppet sem visszafogó nő, mint aki csendben van, nem kihívó.

Szóval, annak idején engem sem a jó fiúk hoztak lázba. Egy idő után az ember fia/lánya lecsendesedik. Én a lecsendesedők táborát erősítem.

Nagyon fiatalon ez nem volt elmondható rólam. Ma már a feltűnést, a kitűnni akarás a fontos számomra.

Így van ez jól. Nekem.

5. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:17
Igen. A férjem is szelíd, de ezenkívül még felelősségteljes, magabiztos, spontán, de szervezett is, okos, őszinte, és piszok jó humorra van, +amit nagyon szeretek benne, hogy tisztelettel bánik mindenkivel.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:55
Inkább:D
3. Shya
ma 10:35

a vadabb, lázadók, mindig izgalmasabb persze, ahogy előttem is mondták :)

bár, én még talán most is ilyen vagyok. nem szeretem a felelőtlenséget, éretlenséget egy férfiban. viszont, a spontaneitást, a "megmaradni kicsit gyereknek" attitűdöt fontosnak tartom most is. v pl ha van valami mozgalmas, érdekes hobbija, vagy a munkája ilyen jellegű stb. persze, ezek a fogalmak mkinek mást jelentenek. de az nem az én világom, h ülünk a hintaágyban és nézzük ahogy nő a fű. bár, a korral talán ez is változik az ember egyre inkább nyugodtabb életre vágyik. (persze, kivételek mindig vannak, nincs ezzel baj)

ma 10:27
Fiatalság bolondsag persze hogy a vadabbak 🙂
Vagy inkább a vadócok érdekeltek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook