Buktál a szelíd pasikra fiatal korodban? (beszélgetés)
Nem biztos hogy a vagány,vadóc alatt azt értjük hogy "bugyiledumálós"
Amúgy meg ez mindig a lány választása volt hogy mit hagyott ledumálni,,a bepróbálkozás tök normális,,ha nem erőszakos,,és utána ért a szóból.
"Ma már a feltűnést, a kitűnni akarás a fontos számomra."
Na, ez nem sikerült. Javítom.
Szóval: ma már kerülöm a feltűnést, a kitűnni akarás nem fontos számomra.
Az, hogy a "vadócok" érdekeltek, enyhe kifejezés.
Ezen a téren - szerintem - ugyanúgy működünk mi nők, mint a férfiak. A férfiak sem a szerény, visszafogott lányokra vadásznak. Sokkal érdekesebb számukra a "belevaló" kihívó lány/nő, mint egy szerényebb, visszahúzódó "jó kislány".
Csak körül kell nézni itt, a Hoxán. Mennyivel érdekesebbnek tűnik egy magát cseppet sem visszafogó nő, mint aki csendben van, nem kihívó.
Szóval, annak idején engem sem a jó fiúk hoztak lázba. Egy idő után az ember fia/lánya lecsendesedik. Én a lecsendesedők táborát erősítem.
Nagyon fiatalon ez nem volt elmondható rólam. Ma már a feltűnést, a kitűnni akarás a fontos számomra.
Így van ez jól. Nekem.
a vadabb, lázadók, mindig izgalmasabb persze, ahogy előttem is mondták :)
bár, én még talán most is ilyen vagyok. nem szeretem a felelőtlenséget, éretlenséget egy férfiban. viszont, a spontaneitást, a "megmaradni kicsit gyereknek" attitűdöt fontosnak tartom most is. v pl ha van valami mozgalmas, érdekes hobbija, vagy a munkája ilyen jellegű stb. persze, ezek a fogalmak mkinek mást jelentenek. de az nem az én világom, h ülünk a hintaágyban és nézzük ahogy nő a fű. bár, a korral talán ez is változik az ember egyre inkább nyugodtabb életre vágyik. (persze, kivételek mindig vannak, nincs ezzel baj)
További ajánlott fórumok:
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?
- 20 éves korodban neked mi volt a legfontosabb dolog az életedben?
- Ha te dönthetnéd el hány éves korodban szeretnél meghalni...
- Hány éves korodban és hogyan ismerkedtél meg a férjeddel?
- Hány éves korodban érezted magad a legvonzóbbnak?
- Hány éves korodban gondoltál először arra, hogy milyen hamar repülnek az évek?