Buktál a szelíd pasikra fiatal korodban? (beszélgetés)
Amúgy milyen a vadóc?
Jól lehet vele szórakozni, élelmes, vicces, feltalálja magát, lehet vele bulizni? Mert akkor igen.
Ocsmányul beszél, mindenkit meg akar búbolni, nagyképű, harsány, agresszív? Akkor nem.
Nem tudom, hogy milyenek tetszettek. Én elsőre a külsőt néztem, ha az megfelelt, akkor jöhetett a jelleme.
Nem szeretem sem a nyuszikat, sem az agresszív típust.
Szeretem, ha határozott, de nem balhés. Nem szeretem, ha káromkodik, köpköd, stb.
Szeretem, ha valakinek jó reakciói vannak minden helyzetben.
Van akinek ez a rossz típus. De van akinek ez a nyuszi;)
A kedves szemű, kedves hangú férfiak jönnek be."
Huuuuu, ez pont en vagyok...-DD
Tényleg egy lüke szleng, mégis mindannyian értjük a jelentését. 🙂
Itt most a fiatal korról van szó. "#fiatalság #bolondság"
Hát mikor, ha nem fiatal korban?
Egy "belevaló" fiatal is lehet értelmes, tisztelettudó.
Ezt most nem neked írom, csak a buktál -"de hülye szó" miatt reagáltam a te hozzászólásodra.
Inkább arra gondolok, hogy a "belevaló" csajozós pasikat sokan a goromba, tiszteletlen, "csak azt akarja" típussal mossák össze. Pedig ez nem így van.
Az érdekes férfiakra "buktam" (de hülye szó).
A nagy dumás ,én vagyok az istenkirály f@szik taszítottak.
Mit értesz szelíd alatt? Ha az agresszív ellentéte, akkor persze.
A nyámnyilák sosem jöttek be, a kedves, előtékeny, tisztelettudó igen. A nagydumást nem bírom, de a megszólalni sem tudóval is valami gond van.
A kettő között azért jó, hogy van még sok árnyalat. :)
Nem biztos hogy a vagány,vadóc alatt azt értjük hogy "bugyiledumálós"
Amúgy meg ez mindig a lány választása volt hogy mit hagyott ledumálni,,a bepróbálkozás tök normális,,ha nem erőszakos,,és utána ért a szóból.
"Ma már a feltűnést, a kitűnni akarás a fontos számomra."
Na, ez nem sikerült. Javítom.
Szóval: ma már kerülöm a feltűnést, a kitűnni akarás nem fontos számomra.
Az, hogy a "vadócok" érdekeltek, enyhe kifejezés.
Ezen a téren - szerintem - ugyanúgy működünk mi nők, mint a férfiak. A férfiak sem a szerény, visszafogott lányokra vadásznak. Sokkal érdekesebb számukra a "belevaló" kihívó lány/nő, mint egy szerényebb, visszahúzódó "jó kislány".
Csak körül kell nézni itt, a Hoxán. Mennyivel érdekesebbnek tűnik egy magát cseppet sem visszafogó nő, mint aki csendben van, nem kihívó.
Szóval, annak idején engem sem a jó fiúk hoztak lázba. Egy idő után az ember fia/lánya lecsendesedik. Én a lecsendesedők táborát erősítem.
Nagyon fiatalon ez nem volt elmondható rólam. Ma már a feltűnést, a kitűnni akarás a fontos számomra.
Így van ez jól. Nekem.
a vadabb, lázadók, mindig izgalmasabb persze, ahogy előttem is mondták :)
bár, én még talán most is ilyen vagyok. nem szeretem a felelőtlenséget, éretlenséget egy férfiban. viszont, a spontaneitást, a "megmaradni kicsit gyereknek" attitűdöt fontosnak tartom most is. v pl ha van valami mozgalmas, érdekes hobbija, vagy a munkája ilyen jellegű stb. persze, ezek a fogalmak mkinek mást jelentenek. de az nem az én világom, h ülünk a hintaágyban és nézzük ahogy nő a fű. bár, a korral talán ez is változik az ember egyre inkább nyugodtabb életre vágyik. (persze, kivételek mindig vannak, nincs ezzel baj)
További ajánlott fórumok:
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?
- 20 éves korodban neked mi volt a legfontosabb dolog az életedben?
- Ha te dönthetnéd el hány éves korodban szeretnél meghalni...
- Hány éves korodban és hogyan ismerkedtél meg a férjeddel?
- Hány éves korodban érezted magad a legvonzóbbnak?
- Hány éves korodban gondoltál először arra, hogy milyen hamar repülnek az évek?