Fogyni szeretnék 5 kg-ot (beszélgetés)
Ááááá, fenét. Te nagyon jól tudod a diétás paradicsomleves recepjét.
Ha mégis nem, akkor.....
4 kanál forró víz, egy piros tányérban.
(Meg ne sertödj, csak viccböl irom...)
Dobd le a gönceidet anyukäm, es rugd le a papucsod....
Vetközz mecccctelenre....
Most ällj a merlegre....
Tulajdonképpen mindenki tudja már a hogyant,,ez folyik a csapból is:))
Aztán mégis csak becsúszik az a kis ,,de:))
Hát ez meglepetés. Egy világ omlott össze bennem.Te voltál az egyik példaképem. Nem gondoltam, hogy ennyi felesleggel küzdesz. És úgy csinálsz, mintha nem tudnád mit kell tenned...
Gabonaféléket teljesen hagyd el, szénhidrátból elég amit a zöldségekkel magadhoz veszel, napi 50 g-nál ne legyen több. Van a csontnélküli csülök, 2000,Ft alatt van kilója. Megfőzöd, isteni. Nem a zsír a lényeg, hanem a szénhidrát, az legyen minimális. A többi nem érdekes. Melyik az a felvágott, ami 3000,-Ft alatt van? Semelyik..De csodálkoznék, ha ezt nem tudnád...
Senki nem tud segíteni rajtad, csak te magad.
Többször hozzáfogtam hogy tájékozódok a ketogén diétáról, de sajnos nem gondolom magamra nézve jónak. Valószínű drágább is lenne a mostani étkezésemnél, és kosztra elég szűkösen jut. Gondolom azért nem járok sikerrel mert elég sok szénhidrátot fogyasztok mert az a legolcsóbb.
Mást is eszek természetesen és elég változatosan, de sajnos a szénhidrát a több. A probléma az hogy még szeretem is.
Régen nem sütök sütikét, nincs csokika, se cukor, de kenyér, krumpli, rizs és tészta sajnos van. Igaz hogy a tészta durum, szóval ezeket kéne jobban csökkenteni. És nagyon gyümölcsös vagyok. Rengeteg gyümölcsöm van, csak nem dobhatom ki. Megeszem.😀
A cukrot teljesen hagyd el. Próbálhatod a kalóriaszámlálást. Beirod az életmódod (=ülő), és meg tudod határozni, mennyi idő alatt tudod kényelmesen leadni azt az 5 kilót. Minden étkezésnél be kell írni, hogy mit ettél, hány deka/gramm stb, és kiírja, hány kalóriát ehetsz még. Macerás, de így azt eszel amit szeretnél (ésszerű keretek közt), és szembesít, hogy az a tepsi kevert süti mit jelent..
De, mint írták, bármibe js kezdesz, kitartás kell hozzá.
Nem tudok,,illetve igen.Nyilván láttátok a ketogén diétás fórumot,,mert akkoriban mikor beszálltam nagyon pörgött és hálás is vagyok most is a lányoknak .nekem az ment ,,az volt hasznos.De hogyan mondjam másnak hogy ,,Ezt Tedd:))
Ugye sehogy:)
Nem írtam semmi tutit,,de akaraterőt nem tudunk a Fi-nek adni,,sem az orvossal felíratni.
Arra gondoltam amit írtam ,,ha csak tényleg 5 kiló, az az 5 kiló,,nem a világvége.Ha ezt tartani tudja akkor az teljesen jó.
Az akaratgyengeség borzasztó nagy probléma. Én öregségemre lettem az. Egyre rosszabb, mert e miatt még a bűntudat is gyötör. Valahogy pedig gatyába kell ráznunk magunkat.
Aki változást akar, az változzon!😀
A helyedben ezt az 5 kilót lehet hagynám a fenébe.
Legalábbis ha így vagy ahogy írtad!
Inkább arra törekednék hogy ne legyen több,,ezt tartani.
Hiába írnak itt le ezer tanácsot (ami nekik bevált, de neked/másnak lehet nem fog), ha akaraterőd nincs.
Tedd rendbe az agyad, ne a kifogásokat keresd. Ez a tanácsom elsőre.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 5 hét alatt le lehet fogyni 10-12 kg-t?
- Le szeretnék fogyni...., egy kicsit a segítségetekkel
- Fogyni szeretnék, 15 kg-t(6 hét alatt).Minden nap mozgok min.1 órát! Tud valaki valamit ajánlani?
- 35 nap alatt le lehet fogyni 8 kg-t?
- Segítene valaki? 163cm vagyok, 53-54 kg, szeretnék 5 kg-t fogyni!
- Van akinek használt a Norbi Update? Mennyi idő alatt lehet lefogyni vele 35 kg-t?