Fogyjunk le együtt 2025! (beszélgetés)
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 14:17
Nem sportolok sajnos rendesen. "Lépcsőzögépezek",néha tornázom, de ennyi.Megpróbálom mindkettőt. Nem eszem sokat, de az ülőmunka és a kor előrehaladása meghozta a súlygyarapodást.Évek alatt persze. De leadni sokkal nehezebb,mint felszedni :) Az anyagcserém is elég csiga.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:55
Én is köszönöm! Egyébként nem adtam fel, nem is fogom. Nekem fogyókúra szóba sem jöhet, sokfélét próbáltam már. Eleinte mind működik, aztán több jön vissza mint amennyi lement. Én +20 kilóval zártam a sztorit.
Az egészségesebb táplálkozás és a mozgás mellett újabban elkezdtem gyakorolni a cskungot is. Abban bízom hogy rám is igaz lesz, hogy egyensúlyba hozza az életfunkciókat. Edzésnek sem utolsó. Azt érzem erősebb vagyok, elmúltak teljesen az időnként jelentkező ízületi fájdalmaim, és az is bizakodásra ad okot hogy egyetlen negatív véleményt se találok róla.
Te sportolsz valamit?
Most fogyókúrába kezdessz, vagy életmódváltásba?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ma 13:22
Köszönöm szépen.Én sem vagyok már fiatal amúgy. Ezért is van most feleslegem, fiatalabb koromban nem volt ezzel gondom.Jó egészséget kívánok!
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:37
Szia! Én is fogynék örömmel, de a nagyon régen megkezdett életmódváltásommal "csak" egészségesebb lettem, a súlyom kissé ingadozva de összességében maradt. Idős vagyok, nem megy. De neked sikert kívánok!
ma 12:32
Sziasztok!Aki szeretne idén lefogyni, csatlakozzon bátran! Segítsük egymást!