Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért nem lehet elérni a hoxa oldalát VPN-en keresztül? fórum

Miért nem lehet elérni a hoxa oldalát VPN-en keresztül? (tudásbázis)

16. Rozsomák21 (válaszként erre: 12. - Hoxa)
ma 10:06
Köszi
15. Rozsomák21 (válaszként erre: 14. - Hoxa)
ma 10:05
Nyugi... tesztelek...
14. Hoxa
ma 09:32
Azért azt furcsának gondolnám, csak csak a hoxa nem jönne be, de minden más tökéletesen működne nálad. Szóval első körben azt teszteld, hogy minden más oké-e.
13. andi6020 (válaszként erre: 7. - Rozsomák21)
ma 09:25

Medve anyám...

Nem szóltam a fórumhoz, mert lövésem sincs miről van szó, de hogy neked sincs, az vicces. :D

12. Hoxa
ma 09:19
Rákerestem az AVG-s hasonló hibákra és nem egyedi eset.
11. Rozsomák21 (válaszként erre: 8. - Hoxa)
ma 09:15
Valami csak van. De kiderítem.
10. Rozsomák21 (válaszként erre: 9. - Amaunet)
ma 09:14
Köszönöm.
9. Amaunet (válaszként erre: 5. - Rozsomák21)
ma 09:10

Ha VPN-t használsz, akkor az adott gépen az internet elérést látszólag elveszted.

Vagyis ha a gépeden VPN kapcsolatot létesítesz egy szerverrel, akkor az internetet azon a szerveren keresztül érheted csak el. Ha a szerver tulajdonosa ad rá jogosultságot.

8. Hoxa (válaszként erre: 7. - Rozsomák21)
ma 09:10

Ha nem értesz hozzá, akkor kérlek, tartózkodj az ilyen valótlan kijelentésektől:

"mi olyan fene titkos vagy védeni való a hoxan, hogy VPN-nel nem látogatható"

7. Rozsomák21 (válaszként erre: 6. - Hoxa)
ma 09:02
AVG-t. Sajna nem értek hozzá.
6. Hoxa (válaszként erre: 5. - Rozsomák21)
ma 08:59
A VPN egy gyűjtőfogalom. Pontosabban megfogalmazva tehát: konkrétan nálad nem tölt be az oldal, amikor valamilyen, még meg nem nevezett VPN-t használsz. Igaz?
ma 08:52
Nem tölt be a hoxa VPN használata esetén.
4. Hoxa
ma 08:42
Látogatható VPN-nel az oldal. Neked konkrétan mi a gondod, hogy ezt a fórumot elindítottad erről? Láthatóan te nem értesz valamit. Gondoltam, segítek megérteni.
3. Rozsomák21 (válaszként erre: 2. - Hoxa)
ma 08:35
Mit nem értesz?
2. Hoxa
ma 08:13
Mi a problémád?
ma 08:05
Az érdekelne, mi olyan fene titkos vagy védeni való a hoxan, hogy VPN-nel nem látogatható.😆😅🤣

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook