Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki mit szeret olvasni? Kedvenc témák? Kedvenc írók? fórum

Ki mit szeret olvasni? Kedvenc témák? Kedvenc írók? (beszélgetés)

24. tumbo2 (válaszként erre: 10. - Kacsahercegno)
ma 16:20
a skandináv krimik-
23. Bree25 (válaszként erre: 22. - Tien)
ma 16:01
Nekem is 🫡
22. tien
ma 15:47

Stephen King a kedvenc.

Krimi

Fantasy

Szépirodalom

21. PöttyösPanka (válaszként erre: 15. - Birebora)
ma 15:47
Teljesen off, amit írok, de mivel ez a topic már a harmadik hozzászólásnál elvérzett, így megengedem magamnak. Tegnap olvastam egy cikket, amiben többek közt az is szerepelt, hogy a közösségi oldalak lazítanak a moderálási elveken, és sokkal megengedőbbek lesznek például a gyűlöletbeszédekkel szemben. Durva belegondolni, hogy eddig csak azért volt viszonylag kulturált hely mondjuk a fb, mert moderálták. Ha pedig ezt nem teszik, akkor az átlag emberek spontán használata következtében az alázás, gyalázás, agresszió veszi át a terepet. Na ha ezt hozzáadjuk ahhoz, hogy az AI miatt a világháló valós, tényszerű tartalma elenyészik, akkor hamarosan tényleg nem marad más az internetből, mint egy pöcegödör. Részben pont az ilyen kis agresszív kismalac stílusú emberek miatt.
20. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:37
Bán Mór Hunyadi regényciklusát, pszichológiai és önfejlesztő könyveket.
19. gigi>
ma 15:35
Kováts Róbert összes könyve,Robin Cook,Agatha Christie,de bármit elolvasok ha a tartalom alapján érdekesnek találom.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Birebora)
ma 15:30
Jaaaa...bocs
ma 15:28

Neked irtam?

Fuss neki. Nézd meg még egyszer.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Birebora)
ma 15:27
Milyen hozzászólásomat? Aki nem a kerdesemre válaszol, az nem érdekel. Egyszerű.
ma 15:24

Pont láttam még a hozzászólásodat. Aki online durva, mogorva, faragatlan, kulturálatlan az milyen lehet az életben?

Számomra ez sok frusztrált, feszült, kiegyensúlyozatlan, labilis ember is elkeseritő. Mi bajuk?

14. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:23
Kedvenc íróim vannak. Jodi Picoult és John Grisham.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Birebora)
ma 15:23
Releváns. Es felesleges.
12. birebora (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:13
A kérdésedre a "nincs" is releváns válasz.
ma 15:02
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:45
Micsoda szigor van itten, te jó ég! :D Kicsit remeg is a kezem, ahogy ezt írom, de sci-fit szeretek olvasni, meg mágikus realizmust, pl. Salman Rushdie nagy kedvencem.
ma 14:42
Azokat is újra szoktam olvasni időnként :-) Én azért nem haladok, mert mindig eszembe jut egy-egy kedvencem és gyorsan újra elolvasom :-D
ma 14:40
Austen? Jane Eyre? En még Brontë-nél tartok...
ma 14:37
Nem baj. Nyomjad!
ma 14:35
Klasszikusok (jelenleg épp újraolvasom, ki tudja hányadszor Jane Austen Jane Eyre könyvét), Agatha Christie szinte bármikor :-), Fekete István, Jókai, Mitch Albom, Cecelia Ahern, Fredrik Backman, Böszörményi, Pál Feri, Almási Kitti, Mihalec Gábor, Popper Péter. Jajj, tudom, ha kiteszem a pontot, tutira eszembe jut még tíz...
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
ma 14:35
Ha a kérdésre válaszolsz, nincs gond.
4. Pulcsis (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:32
Ezek után én már nem is merek írni 🙈🤣
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ruslan)
ma 14:20
Ez engem nem érdekel. Ha nincs válasz, ne fárassz!
ma 14:19
Nincs. Cikkeket írok két nyelven és ehhez keresek anyagot különböző forrásokból, köztük könyvekből is.
Ki mit szeret olvasni? Kedvenc témák? Kedvenc írók?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook