Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a baj velem, miért nem megy a beilleszkedés? fórum

Mi a baj velem, miért nem megy a beilleszkedés? (beszélgetés)

2. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:22
Mit hallottál vissza, miket mondanak Rólad? Ha tudnánk, mi a véleményük Rólad, talán jobban rálátnánk, mi a baj.

35 éves vagyok nő.

Világ életemben nehezen tudtam beilleszkedni ,pedig nem vagyok bunkó ,nem beszélek ki másokat ,stb.

Segítőkész vagy kedves vagyok minden kivel ,főleg mert szeretném ,ha betudnák illeszkedni egy csapatba.

Több mint fél éve vagyok a munkahelyemen ,szeretem csinálni amit csinálok kb 14,15 én vagyunk és eddig azt hittem hogy jó minden. Egy egy embert leszámítva aki alapból furcsa kicsit nehezebben jövök ki de megoldjuk. A főnökeimmel kijövök jóban vagyok ,legalább is azt hittem. De bebizonyosodott hogy ugyan úgy ki beszélnek a hátam mögött mint a többiek akikről tudtam ,sejtettem ,de próbáltam nem tudomást venni róla. De most annyira bánt hogy kiderült hogy még az a személy is akiről azt gondoltam ,hogy ő csak nem ,mégis ugyan olyan velem is mint másokkal.

Nem tudom mi lehet az oka miért kapom ezt? Soha senkit nem bántak ,próbálok benne lenni a hülyeségbe próbálom felvenni a fonalat velük de valahogy mégsem illek oda mégsem illeszkednek be. Velem korabeliek plusz mínusz 1-2 év.

Még céges bulira is elmentem csak hogy tényleg próbáljak beilleszkedni . Én azt hittem sikerült amúgy mégha nem is 100%ba. De ami az elmúlt pár napban kaptam amiket vissza hallottam arcul csapott. Ki beszélnek ,teljesen mást mondanak nekem mint a másiknak stb Nem tudom miért van ez mi az oka. Szerintetek?

Tudom hogy az emberek genyók de én most azt hittem jó helyen vagyok. 😔

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook