Miért nem tudok beilleszkedni?... (beszélgetés)
Jó téma a beilleszkedés. Kicsit költői lesz leírnom a gondolatom erről, de van kedvem. Jártam ebben a cipőben és megemlítem, hogy az elég szűk látókörű társadalomban az "állj be a sorba vagy kösd fel magad" nézet mellett van más lehetőség is. Lehet, hogy most sokan csúnyán nézhetnek erre az írásra, mint Luciferre Ádám és Éva mellett a paradicsomban, de ott van a szabadság lehetősége is. Mindenki megteheti, hogy elhagyja a társadalmi normák követését. Amúgy sem arról híres, hogy jó dolgokhoz vezetne, inkább ellenkezőleg. A szabadság sokak gondolataival ellentétben ütközhet a normákkal.
Tudom ajánlani, hogy nézz szét akár itt a Hoxán, nagyon sok téma van pszichében és sok bölcs gondolat. Majdnem, hogy életek vannak leírva és bölcsek idézetei, nézetei közt is lehet olyan, amire te vársz. Lehet válogatni és nem kell semmit elfogadni, ami számodra nem megfelelő. Fektess bele annyi időt, amennyi kell. Ne hagyd annyiban. Senki sem kéri senkitől, hogy vacakul éljen, mégis sokan megteszik.
Köszönöm :)
Jó éjt! Szia!
Lesz az :) Még nem késtél el:)
És látod? Be vagy illeszkedve :)
Viszont én most megyek, mert pocsékul alszom éjjelente, konkrétan 2-3 órát, és fordulok le a székről :)
Szió!
Gratulálok nektek.
Úgy szeretnék már én is egy boldog kapcsolatot.
Menyasszony vagyok :)
Már együtt élünk lassan 3 éve, és épüla házunk, azaz már felépült, de még hátra vannak a belső munkálatok. Kb febr. végén költözhetünk előre láthatólag :)
Utána még dolgoznék valamennyit, és jöhet az utánpótlás :)
Az jó :) És érdekel is ez a szakma?
Én kommunikátor vagyok :) Legalábbis ez a végzettségem, kommunikáció szakon végeztem és most is azt tanulom.
Szeretném 1-2 éven belül elkezdeni az egyetemet, ha minden jól alakul. Belső építész szeretnék lenni :)
Neked mi a foglalkozásod?
:)) Ehhez már én is öreg lennék :) Na nem mintha lett volna, vagy lennének ilyen terveim ; én nem bírnám csinálni.
És fogsz valami szakmát tanulni? Mert gondolom a munka miatt még nem tanultál tovább vagy mégis?
De aranyos vagy, köszi :)
Neked sem kell önbizalomhiányosnak lenned :)
De amúőgy semmi olyan atrocitás nem ér külföldön? Annyi rosszat hallani ilyenekről, és persze a fiatal lányoknál próbálkoznak :(
Meddig lehet a modellkedést csinálni amúgy? Hány éves korig nem öreg még az ember? :)
Szerintem nem tett jót neked a modellkedés, pláne ilyen fiatalon ,bár igaz, hogy huszon x felett meg már öregnek számít az ember..
Gondolom nem fenékig tejfel a modellkedés, ugye? És ahogy olvasom,a családoddal is problémáid vannak. Innen is fakadhat az, hogy nincs elég önbizalmad.
Próbálj meg 180 fokos fordulatot venni, az mindenképpen jó, hogy felismerted, hogy nincs minden rendben.
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki oviban, általános és közép iskolában és egyetemen sem tudott beilleszkedni, nem beszélt senkivel, az viszi majd valamire az életbe
- Úgy érzem nem tudok beilleszkedni mint szülő az óvodába....
- Hogyan lehet könnyen beilleszkedni a munkahelyen?
- Ha nem tudok beilleszkedni a párom családjába, és az én családom is kételkedik a kapcsolatunkban, mit tehetnék?
- Hogyan segítsük gyermekünket beilleszkedni az új iskolájába.
- Mennyi idő alatt lehet beilleszkedni egy új munkahelyen?