Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Azonnal kifizetem a számlákat mihelyst megkapom a pénzem fórum

Azonnal kifizetem a számlákat mihelyst megkapom a pénzem (beszélgetés)

15. Hansika (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:09
En az ebedlöasztal tetejen egymagamban szoktam gombfocizni, mert mäs szorakozäsom nekem sincs.
ma 17:39

Nem fizetem előre a számláimat, viszont a táblázatos "könyvelésemben" elkülönítem, a naptáramba beírom.

Minden tételt, amit költök bejegyzek.

Hasonlóan tartom nyilván a készpénz készletemet is.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Hansika)
ma 16:54

Ez nagyon jó, igaz szórakozásom nem sok van. nem várt kiadás az inkább sajnos. de sikerül mindig megoldanom.

Jó tanítás

12. Hansika (válaszként erre: 11. - Enissa)
ma 16:42

csak igy jutott az eszembe.

De lehet a sorrenden finomitani

11. Enissa (válaszként erre: 9. - Hansika)
ma 16:41

Ez még mindig így normális.

Csak én a harmadikat tenném a 2. helyre.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
ma 16:40
Nem találok, engem az nem érint.
ma 16:39

En ugy tanultam, hogy minden havonta bejövö penzt härom fele osztunk.

1/3 Rezsi,Kaja, stb

2/3 Szorakozäs, költöpenz, ruha

3/3 Ha bärmi nem värt kiadäsod van.

De lehet, ma ezt mär nem igy tanitjäk.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Enissa)
ma 16:39
Nekem nincs gázom, feltöltős villanyom van, a telefonszámlák hónap végével jönnek, kertes házam van nincs egyéb költségem. Az internet és tv is egyben van, azt is hónap elején fizetem. Van egy kisebb fagyasztóm, azért gondolkodtam rajta. Köszönöm a válaszod.
7. liliom10 (válaszként erre: 5. - Enissa)
ma 16:23
Nekünk is folyamatosan jönnek a számlák...
6. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:20
Szerintem megérné. De mindenki maga tudja.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:17

Én nem tudom azonnal kifizetni, mert szépen részletekben jön, hol telefon, hol rezsi (közös költség, víz, áram, gáz stb.)

Ha egyszerre fizetném, azt jelentené, elmaradt a múlthavi.

Ami nem romlandó, abból érdemes egyszerre többet vásárolni, mert pl. mindennek hetente emelkedik az ára.

Azt írtad ügyes vagy, akkor csak eltudod dönteni, mi éri meg?

ma 16:07
Hát ha van neki helyed, akkor valószínűleg igen, de pl. nálunk is amekkora fagyasztó meg hely van, hiába éri meg a havi 1 nagybevásárlás jobban, ha nem tudom utána hová tenni a dolgokat... :D Egyébként egy kísértetiesen hasonló fórum indult alig pár napja, hátha ott látsz valami érdekeset: [link]
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Liliom10)
ma 16:06
Ha minden jól megy lesz egy mellék állásom, de ez holnap dől el. Minden nap főzök 2 gyermekem van, sok húst eszünk.
2. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:01

Egyedül élsz ? Úgy tűnik, minden pénzt elköltesz a következő fizetésedig. Kicsit félre kellene tenni belőle. Az okosok 10 %- ot ajánlanak.Mit csinálsz, ha rendkívüli kiadás jön ?

Nem tudjuk, milyen gyakran, mennyi és milyen húst szoktál enni ?

Mihelyst megkapom a fizetésem azonnal kifizetek minden számlát, így jól tudok kalkulálni a megmaradt pénzből a hónapra. Nem olyan sok marad, de azt jól betudom osztani. Napi vásárló vagyok, maximum 2 napra boltozok. Viszont gondolkodok rajta megérné-e legalább húsból egy hónapra bevásárolni? Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook