Azonnal kifizetem a számlákat mihelyst megkapom a pénzem (beszélgetés)
Nem fizetem előre a számláimat, viszont a táblázatos "könyvelésemben" elkülönítem, a naptáramba beírom.
Minden tételt, amit költök bejegyzek.
Hasonlóan tartom nyilván a készpénz készletemet is.
Ez nagyon jó, igaz szórakozásom nem sok van. nem várt kiadás az inkább sajnos. de sikerül mindig megoldanom.
Jó tanítás
csak igy jutott az eszembe.
De lehet a sorrenden finomitani
Ez még mindig így normális.
Csak én a harmadikat tenném a 2. helyre.
En ugy tanultam, hogy minden havonta bejövö penzt härom fele osztunk.
1/3 Rezsi,Kaja, stb
2/3 Szorakozäs, költöpenz, ruha
3/3 Ha bärmi nem värt kiadäsod van.
De lehet, ma ezt mär nem igy tanitjäk.
Én nem tudom azonnal kifizetni, mert szépen részletekben jön, hol telefon, hol rezsi (közös költség, víz, áram, gáz stb.)
Ha egyszerre fizetném, azt jelentené, elmaradt a múlthavi.
Ami nem romlandó, abból érdemes egyszerre többet vásárolni, mert pl. mindennek hetente emelkedik az ára.
Azt írtad ügyes vagy, akkor csak eltudod dönteni, mi éri meg?
Egyedül élsz ? Úgy tűnik, minden pénzt elköltesz a következő fizetésedig. Kicsit félre kellene tenni belőle. Az okosok 10 %- ot ajánlanak.Mit csinálsz, ha rendkívüli kiadás jön ?
Nem tudjuk, milyen gyakran, mennyi és milyen húst szoktál enni ?
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz, ha a Tigáznál nem fizetem be a számlákat?
- Van aki a veséjét is eladná, hogy kifizesse a számlákat, van aki meg 3, 5 millióért vesz menyasszonyi ruhát...
- Nem tudom megszerezni a Hupikék Törpikék magazin 16. számát.Még péntekig lehet kapni, valaki tudna segíteni? Elpostázná? Kifizetem!!
- Démász és Dégáz számlákat hogy érdemes fizetni, hogy ne legyen késedelmi díj felszámolva?
- Kikapcsolási felszólításnál, ha kifizetem a régebbi villanyszámlát akkor is kikapcsolják?
- Vettetek már Vaterán nyaralást? Ha kifizetem az eladónak, a szállodában biztos fogadnak minket?