Nem tudom megszerezni a Hupikék Törpikék magazin 16. számát.Még péntekig lehet kapni, valaki tudna segíteni? Elpostázná? Kifizetem!! (tudásbázis)
sziasztok!
esetleg valakinek nincs meg a hupikék törpikék sorozatból az 50.szám? gokartos törp volt hozzá!
megvenném vagy valami csere érte!?
Sziasztok!
Kedves soci1974, ha sikerülne megszerezned a 23. számot, akkor megkérhetlek, hogy a poszterdarabot szkenneld be nekem? Ha tudod. Legalább az legyen meg. :(
Én különben úgy tudom a 32. szám következik most. Esetleg 17. szám nincs valakinek eladó tartozékokkal együtt?
Hasonlo cipobe jarunk. :-(
Tovabbra is keresem a 23. szamot.
Sziasztok! Keresem a hupikék törpikék 23. számát a tartozékokkal együtt.
Azt is megköszöném, ha valaki megírná, hogy mi volt benne.
Sziasztok!
Szükségem lenne a Hupikék magazin 18.számára...Ha valakinek meg van és eladná nekem írjon légyszi. És a legújabb is kéne, ami ma jelent meg, de sehol sem találtam...Köszönöm
Nagyon szépen köszönjük a 12.Hupikék újságot,a kislányom nevében is!A pénz remélem miharabb odaér és további sok sikert kivánok a többi szám eladásához!
Üdv:H.M.
Szia!
Úgy láttam,hogy amiben Törpilla van a paddal meg a székekkel,az a 3. szám.Ha az kell,írd meg a címed,és küldöm.
Szia!
Úgy láttam,hogy az a 3.szám,amiben Törpilla van a paddal,meg a székekkel.Ha az kell,írd meg a címed,és küldöm.
Szia!Én Szabolcs megyében lakok,úgyhogy csak a postai út lesz megoldható szerintem.Írd meg privátra a címed,és küldöm az újságot.
Címem: mosoly6@citromail.hu
Szia!
Nekem megvan a 12. szám a kiegészítőkkel,csak már nincs a nylonjában.
Ha még kell,eladom neked,mert én úgyis eladom az eddigi összest.
Darabja 1000.ft.
Sziasztok! Van még valakinek egy 16-os számú Hupikék Törpikék újság minden tartozékával?
Ha igen kérem írjon, megvenném!!! Köszi
További ajánlott fórumok:
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Régi filmek, amiket nehéz megszerezni
- Sweet Valley, évek óta keresem ezt a sorozatot! Honnan lehetne megszerezni?
- Gyerekem 17 éves elmúlt, megszerezte a jogosítványt, egyedül vezethet?
- Keresem Domokos Lászlóné - Mindentudó szakácskönyvét, honnan tudnám megszerezni, tudja valaki?
- Kismotorra a jogosítványt hány éves kortól lehet megszerezni?