Régi filmek, amiket nehéz megszerezni (beszélgetés)
Hello!
Én is régi filmet keresek, amit a Magyar Televízióban láttam még az 1990-es években. Szerintem francia filmről van szó. Sem a címe, sem a színészek nem jutnak eszembe.
A következő konkrétumokra emlékszem belőle: az interjúban az író mesél kamaszkori szerelméről. A lánnyal magázódtak egymás között. A fiú már ekkor írói ambíciókat dédelgetett, s egyszer a lánnyal sétálva valamilyen parkban, vagy virágoskertben megcsókolták egymást, a lány kérésére.
A fiú ezt követően elég nagy naivitásba esett és a lányt rögvest feleségül akarta venni, annyira belezúgott. A lány tartózkodóvá vált ezért. A fiú még az álmait az írói karrierről is feladta volna. Végül megbántva érezte magát és elutazott, hogy inkább az álmait valóra váltsa. A film azzal zárult, hogy a fiú vonaton ült és közben szólt a narrátor, aki történetesen az interjút csinálta vele, aki azt mondta befejezésként, hogy soha többé nem látta a lányt.
Van aki emlékszik a filmre? Ha legalább egy színész rémlik belőle valakinek, vagy egy szinkronhang, már az is elég lehet talán.
Sziasztok!
Négy régi filmet keresek, nem tudom mikoriak lehetnek, én a 90-es évek elején láttam mind a négyet másolt vhs-n. Sajnos túl sok mindenre nem emlékszem már, de hátha tud valaki segíteni.
1. Egy kutatóhajót megtámad egy óriáspolip, talán el is süllyed. Az még rémlik, hogy egy búvárharanggal lemerülnek a tenger fenekére és oda is benyúl a polip az egyik karjával, aztán találnak egy várost (talán víz alatti) , ahol fogságba esnek. Elég atlantiszos feelingje van a városnak.
2. A történetre már nem emlékszem, de egy szőke hosszú hajú barbár nő a főszereplő, aki férfiak egész falkáját hányja kard élre. Talán a Vörös Szonja című filmhez tudnám hasonlítani.
3. A film elején lövöldözés tőr ki egy kórházban, de egy doki (talán ázsiai) közbe lép és megállítja a támadókat (valamilyen harcművészeti stílust használva). Ezután a dokinak és a családjának menekülnie kell a gengszterek elől.
4. Egy 5-6 fős társaság kannibálok fogságába esik, arra már nem emlékszem, hogy sikerül-e megmenekülniük. Ez a film pedig a Tennesse Buck további kalandjai című filmre hajaz.
Hát ennyi, tudom, hogy nem sok, de valakinek hátha beugrik. :)
Canterville-i kísértet -magyar film -ezt keresem évek óta
Ha valakinek megvan vhs-en,meg is vásárolnám!
Sziasztok,
remélem, ti tudtok segíteni.
Egy nagyon ritka filmet keresek pár hónapja. A címe: Ich hiess Sabine Spielrein. Esetleg még My name was Sabine Spielrein címen fut a film. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Tisztelettel:
jimmike
Sziasztok!
Egy olyan filmet keresek, amiben egy nő a főszereplő, aki talál(vagy örököl) egy dobozt. A doboz ahányszor eljátszik egy dallamot, mindig egy új életet mutat meg a nőnek, hogy mi lehetne, ha nem úgy dönt, ahogy tette. Mindig más körülmények között találja magát.
Sajnos másra nem emlékszem, szereplőkre sem :(
Remélem tud valaki segíteni, annyira szeretném mégegyszer megnézni!
Előre is köszi :)
Sziasztok!
Nem emlékszik valaki egy olyan filmre, aminek az volt a címe, hogy Tizenhatan egy asztalnál, és egy családról szólt, akik a saját gyerekük mellé még örökbefogdtak 13-at? Nagyon régen ment a tv-ben, talán a 80-as évek elején, és a neten sehol sem találom.
Sziasztok!!:) Kérnék egy pici segítséget!:) Van egy film aminek nem tudom a címét, már évek óta keresem.Lécci, segítsetek!!:'(
Azt hiszem az m1-en adták le régebben.Régi film volt.
A filmből annyira emlékszek, hogy volt egy család, ahol egy nőnek folyamatosan rémlettek a múltból visszajövő jelenetek, amik egy családról szóltak.Abban a családban volt 4 gyermek, és igen rosszul éltek.Az apa nagyon erőszakos volt, és megerőszakolta a feleségét, így lett meg az 5. gyermek, de a szülésnél belehalt az anya.
És erre az a nő emlékezett, míg egyik nap elmentek felkeresni ezt a régi családot. Azt hiszem az egyik gyermeket megtalálták, és az ő segítségével is össze hívták az 5 gyermeket, és az apát.
Majd végül mindenki kiment a temetőbe az anyjuk sírjához.
Sajnos csak ennyire emlékszem:((
Aki tud segíteni minél előbb segítsen:(
Nagyon megköszönném, és nagyon-nagyon hálás lennék érte:)))
További szép napot mindenkinek!:)
Sziasztok!
Két filmet keresnék, mindkettő ilyen Msat tv csatorna nevű időkből való (szóval kb 15 évvel ezelőtti)
Az egyik arról szólt, hogy több elég csinos lány valami casting-féleségre érkezik egy helyre (ha jól emlékszem az egyikben egy pofás kis kecó volt teljes komforttal), ahol közülük egy megnyerheti a fotózást, ami egy címlap fotó vagy valami hasonló.
Természetesen a fotós srácnak az összes lány elkezdi csapni a szelet a pozitív elbírálásért cserébe (ezek jelentik az erotikus szálat a történetben), majd az egymás iránt érzett féltékenység miatt szép lassan megölik egymást míg a végén csak 1-2 túlélő marad.
Ennek van/volt egy olyan verziója is, amikor egy szintén kísérteties lakásba érkeznek csinos lányok és fiú/fiúk majd az ott található rejtélyes eredetű könyvből felolvasnak egy szöveget, amit hangosan nem lenne szabad felolvasni, ellenben egy szellem megszállja a szöveg felolvasóját.
Mivel ők felolvasták, egy szellem meg is szállja az egyiküket aki szintén szép lassan elkezdi megölni társait.Ha nem csal az emlékezetem ez a film is hasonló módon fűtve volt erotikával.
Köszi előre is segítséget!
Sziasztok! Remélem ti tudtok segíteni! Egy régi filmet (de lehet, hogy sorozat) keresek Michelangeloról. Kb. 15-20 éve adták az m1-en, azt hiszem szilveszterkor. Még gyerek voltam, de nagyon megfogott. Nem tudom sehol sem megtalálni. Nem tudom a címét sem, de tudok jeleneteket felidézni:
M. taperolja az óriási márvány tömböt és mondja, hogy benne van Dávid, csak ki kell szabadítani...
M. az udvaron hóból farag egy lovas szobrot..
A piétán lévő szallagba bele vési, h M. készítette, mert nem hitték el..
Leonárdó is feltűnik titkos boncolások közben, meg a Monaliza festése közben..
Remélem valaki tudja a címét, vagy hogy hol tudom megszerezni!! Előre is köszönöm!
Én valahogy mindent megtalálok a neten!
Ezeket is, amiket írtatok! Csak hát nem reklámozhatsz weboldalakat!
Megtaláltam.
Viszont keresnék mégegyet... A címe azt hiszem p.s i luv u volt és Connie Selecca játszott benne, ez is sorozat! Valaki emlékszik rá?
Én keresek egy sorozatot...
Magyaron nem adták, csak valamikor tizenéve valamelyik német csatornán.
Claire Danes és Jared Leto szerepelt benne, de nem találtam meg.
Sziasztok!
Régóta keresek egy filmet, aminek a címe: Ha kedd van, akkor ez Belgium. A film 1969-es amerikai vígjáték.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehetne megvenni dvd-na? Vagy ha valakinek megvan, nem lehetne valahogy megoldani, hogy kapjak egy másolatot? Persze nem ingyen:)
én is nyugi...tudod az a dühítő, hogy gyerekjáték lenne kiadni...az MTV archívumában megvan a sorozat...
bezzeg a sok car filmet nyomatják amik senkinek nem kellenek még 300 ft.-ért se...
További ajánlott fórumok:
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Nem tudom megszerezni a Hupikék Törpikék magazin 16. számát.Még péntekig lehet kapni, valaki tudna segíteni? Elpostázná? Kifizetem!!
- Sweet Valley, évek óta keresem ezt a sorozatot! Honnan lehetne megszerezni?
- A médiatörténelem legjelentősebb filmjei. Írnátok ilyen filmeket, amiket mindenképpen érdemes lenne megnézni?
- Romantikus filmek, vígjátékok, vagy olyan filmek, amiket egy tini is megnézhet, de mégis elgondolkodtató
- Mondanátok filmeket, amiket érdemes megnézni?