Mi lesz, ha a Tigáznál nem fizetem be a számlákat? (tudásbázis)
Az utóbbi időben a TIGÁZ tömegesen rágalmazza meg a fogyasztóit mérőóra mágnesezéssel, majd a saját,a tetemes kötbér kiszabásában érdekelté tett, de jogellenesen függetlenként beállított szakértőjének a szakvéleménye alapján több, mint félmillió forint kötbér kiszabásáról dönt.
Mivel a fórumszabályzat szerint a témával foglalkozó weblapok reklámozása tilos, akit érdekel a téma írja be a keresőbe, hogy "TIGÁZ kötbér" és rengeteg érdekes, egyben elképesztő történetet, újságcikket, bejegyzést fog találni.
Tárgyban már tiltakoztak fogyasztóvédők, gyakorló ügyvédek, polgármesterek, volt utcai demonstráció (keresd Zentai Mihály cikkeit és bejegyzéseit)és az illetékes minisztert interpellálta Pócs János orsszággyűlési képviselő is, azonban a szolgáltató mentalitása érdemben sajnos nem változik.
Pest megye Cegléd. Nekem nyáron kb.6000,- átalány.
Itthon is 20 fok van úgy hogy el van zárva az összes radiátor és rövid ujjúban ülők itt..De nem érzem hidegnek,anyósoméknál 20 fokra van beállítva a termosztát,és komolyan mondom szörnyű hideg.Szerintem semmi ereje a gáznak.Mondjuk engem körbe fűtenek.Alulról,felülről,mellettem.
nekem 47nm múlt havi fűtés+melegvíz készítés 28.000
és állati meleg van 23-24 fok
Szerintem nem drágább a távfűtés.
Nekem 14.000 a fűtés számlám,57 nm-re.Ráadásul az összes radiátor elvan zárva,mert nagyon meleg van.És ezt csak októbertől-márciusig kell fizetnem.
Pl anyósoméknál egész évben 33.000 az átalány és februárban még jön az elszámoló számla ami kb 70.000-80.000 ft.Ja és szét lehet fagyni náluk mert 19-20 fok van a lakásban.
Leválni max akkor lehet ha az egész ház akarja
Különben drága a távfűtés az tény, de cserébe a
lakás minden négyzetcentiméterében jó meleg van.
Amikor panelba költöztem tudtam hogy a távfűtés drágább mint az egyedi. Szóval most ezért nem "sírhatok"
Briell,egyáltalán nem arról van szó hogy én vagy más nem ért meg
A "megértéssel" állatira nem vagy, nem leszel kisegítve :(
Sőt az se lenne elég ha most valaki megértésből oda adná az utolsó két hónap gázszámla összegét, hiszen jövő hónapban megint jönnek a számlák
További ajánlott fórumok:
- Van aki a veséjét is eladná, hogy kifizesse a számlákat, van aki meg 3, 5 millióért vesz menyasszonyi ruhát...
- Démász és Dégáz számlákat hogy érdemes fizetni, hogy ne legyen késedelmi díj felszámolva?
- Január óta magam után fizetem a TB-t, ha gyesen leszek akkor is tovább kell fizetnem? Vagy ezt levonják a gyesből és nem kell fizetni?
- Mi lesz ha nem fizetem ki?? Voltatok hasonló helyzetben?
- Segítenétek? Egy hitel kérelemhez kellene írnom egy olyan "igazolást", hogy nem én fizetem a közüzemi számlákat hanem a cég ahol dolgozom.
- Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerül 1m3 gáz a tigáznál, 1Kw áram az Elmünél? Segítséget köszönöm!