Miért cikizik? (beszélgetés)
Értem. De mindenkinek magáért kell kiállnia. Nem lesz ott mindig mellette, a lánynak el kell érnie, hogy ebben az esetben tiszteljék. Elsősorban önbizalmat kell adni neki, hogy ne érezze magát testi hibája miatt kevesebbnek. Ha a férfiak ilyen durván gúnyolják, jól tökön kellene rúgja az elsőt. Aztán kérdezze meg a többit, hogy ki kér még a kacsintásért cserébe. Mert minden kacsintásért ez a jutalom jár. Gondolom ez a módszer itt sokaknak nem jön be. Olyan tanácsot fogadsz meg, amelyet helyesnek tartol. Tudod mivel tanítok is, azt látom, hogy akik magukat nem tudják megvédeni, azokat úgyis gúnyolni fogják a társaik, hiába szól érte a szülő vagy a tanár. Ez ilyen.
Itt a lány pasijáról van szó. Nem védi meg az új barátnőjét.
Mondd meg a lánynak, hogy ahányszor reggel kezet fognak vele és kacsingatnak annyiszor rúgja tökön őket. A pozíció ideális.
Pedig már az óvónéni is mondja hogy nem kell csúfolódni...
Amire räjöttem, hogy ez mit jelent?
"De van a pasival kozos ismink."
Hiäba, nem ennek a szäzadnak a szülötte vagyok...
Remélem annyi eszed azért van, hogy legalább a lánynak nem mondtad vissza ezeket a dolgokat.
A pasik mindig húzzák egymás agyát. Valószínűleg úgy gondolja, hogy ha nem reagál, hamarabb megunják, mint ha felháborodik és még nagyobb ügyet csinál belőle. Gondolom ismeri a kollégáit és nem ez az első ilyen eset a kollektívában.
Az anyjával való párbeszéd kiszivárgási útvonala azonban nagyon érdekes. Ha a pasi maga meséli el másoknak, az már eleve red flag. Gondolnia kellene rá, hogy visszajut a csajhoz is. Másrészt valamit azért oda lehet vakkantani az anyjának egy ilyen beszólásra. Lehet, meg is történt, csak a pletykaútvonalon nem került hozzád. Számomra értelmezhetetlen, hogy ez a beszélgetés egy hoxás fórum témája úgy, hogy te nem vagy sem az anya, sem a pasi a történetben.
Csodás ismi lehetsz, hogy így kibeszéled őket. Nem volt elég a közös ismivel csámcsogni rajtuk?
Nos, ha adsz egy elérhetőséget a sráchoz, majd én megdumálom vele hogy viselkedik egy igazi férfi!
Szívesen! 🤣
Hát akkor ez mind pletyka, amit leírtál.
Teljesen mindegy, hogy néz ki a lány, a srácnak nyilván tetszik. Felnőtt embereknek amúgy sem a mamájuk, vagy a kollégáik mondják meg, kivel kezdjenek kapcsolatot.
En a csaj ismerose vagyok. De van a pasival kozos ismink. Es ő mondta.
Egyébként te honnan tudod ennyire részletesen? A pasi elmesélte, hogy mit mondott az anyja és azt is, hogy nem védte meg a barátnőt?
Kollégák honnan ismerik a pasi barátnőjét?
Érdekes, hogy te is kihangsúlyozod, hogy kancsal és nem szép arcú...
Ha nem te vagy ez a nő vagy nem te vagy a barátja, akkor miért foglalkozol velük?
Kinek mi köze ahhoz, hogy ki, kivel jár?
Mert a Földön a legszemetebb faj, az ember.
Az,hogy a lány hogy néz ki, teljesen mellékes. Egy kapcsolatban vannak a külsőségen túlmutató dolgok is. A srácnak nem igazán lehetnek önálló gondolatai,ha az anyjával szemben és a munkahelyén se tudja megvédeni a saját választását. Csak sodródik az árral,valszeg ezért sem maradnak meg mellette a nők, csak azok akik még védtelenebbek. Szép jövője lesz itt mindenkinek.
ahogy mondod, a srác egy "szélhámos". nem fogja megvédeni, ha ilyen típus, mert valószínűleg nem fontos neki a hölgy, nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
h felnőtt emberek ezt miért csinálják? mert örülnek, ha találnak olyat, akinél különbnek érezhetik magukat. amíg azon nevetnek, h valaki csúnya, nem kell a saját hiányosságaikkal foglalkozni, vagy megnyugszanak "hát lehet, h nem vagyok annyira jó pasi, de az én csajom még mindig jobban néz ki." "lehet h nem vagyok egy szépség, de én legalább nem vagyok kancsal" stb...
Csak kivancsi vagyok más véleményére. Hogy mért kell valakit cikizni és a párja meg se védi.
Ismimnek lett egy új barátnője. El kell ismerjem hogy nagyon sietnek, rögtön kapcsolat kirakás, gyerek szülő bemutatás. Srác egy nagy szélhámos, de a csajszi azt hiszi megfogta az isten lábát. Ez másfél hét alatt történt. Nos a csajszi egyik szemére nagyon kancsal és az arca se szép. De pasi kollégái mikor reggel kezet fognak vele, direkt elkezdenek neki kancsalitani és igy neznek a szemébe. Ez azóta van igy mióta felvállalta a csajt és minden reggel megcsinálják vele. De a barátnőjét nem védi meg,csak hallgat és tűr. Mikor csajszi a bemutatás után haza ment, pasinak a az anyja mondja: fiam ez a lány nagyon ronda, eddig akiket haza hoztál ez a legrondább közőlük. Anyjával szembe se védte meg.
További ajánlott fórumok: