Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért cikizik? fórum

Miért cikizik? (beszélgetés)

10. Channa* (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 22:56
Hát akkor ez mind pletyka, amit leírtál.
ma 22:29
Teljesen mindegy, hogy néz ki a lány, a srácnak nyilván tetszik. Felnőtt embereknek amúgy sem a mamájuk, vagy a kollégáik mondják meg, kivel kezdjenek kapcsolatot.
En a csaj ismerose vagyok. De van a pasival kozos ismink. Es ő mondta.
7. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 22:11

Egyébként te honnan tudod ennyire részletesen? A pasi elmesélte, hogy mit mondott az anyja és azt is, hogy nem védte meg a barátnőt?

Kollégák honnan ismerik a pasi barátnőjét?

Érdekes, hogy te is kihangsúlyozod, hogy kancsal és nem szép arcú...

Ha nem te vagy ez a nő vagy nem te vagy a barátja, akkor miért foglalkozol velük?

Kinek mi köze ahhoz, hogy ki, kivel jár?

ma 22:02
Mert a Földön a legszemetebb faj, az ember.
5. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:49
Az,hogy a lány hogy néz ki, teljesen mellékes. Egy kapcsolatban vannak a külsőségen túlmutató dolgok is. A srácnak nem igazán lehetnek önálló gondolatai,ha az anyjával szemben és a munkahelyén se tudja megvédeni a saját választását. Csak sodródik az árral,valszeg ezért sem maradnak meg mellette a nők, csak azok akik még védtelenebbek. Szép jövője lesz itt mindenkinek.
4. Shya (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:28

ahogy mondod, a srác egy "szélhámos". nem fogja megvédeni, ha ilyen típus, mert valószínűleg nem fontos neki a hölgy, nem gondolja komolyan a kapcsolatot.

h felnőtt emberek ezt miért csinálják? mert örülnek, ha találnak olyat, akinél különbnek érezhetik magukat. amíg azon nevetnek, h valaki csúnya, nem kell a saját hiányosságaikkal foglalkozni, vagy megnyugszanak "hát lehet, h nem vagyok annyira jó pasi, de az én csajom még mindig jobban néz ki." "lehet h nem vagyok egy szépség, de én legalább nem vagyok kancsal" stb...

Csak kivancsi vagyok más véleményére. Hogy mért kell valakit cikizni és a párja meg se védi.
ma 21:11
Mi a célja a fórumnak?
Ismimnek lett egy új barátnője. El kell ismerjem hogy nagyon sietnek, rögtön kapcsolat kirakás, gyerek szülő bemutatás. Srác egy nagy szélhámos, de a csajszi azt hiszi megfogta az isten lábát. Ez másfél hét alatt történt. Nos a csajszi egyik szemére nagyon kancsal és az arca se szép. De pasi kollégái mikor reggel kezet fognak vele, direkt elkezdenek neki kancsalitani és igy neznek a szemébe. Ez azóta van igy mióta felvállalta a csajt és minden reggel megcsinálják vele. De a barátnőjét nem védi meg,csak hallgat és tűr. Mikor csajszi a bemutatás után haza ment, pasinak a az anyja mondja: fiam ez a lány nagyon ronda, eddig akiket haza hoztál ez a legrondább közőlük. Anyjával szembe se védte meg.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook