Teljesen mindegy, hogy néz ki a lány, a srácnak nyilván tetszik. Felnőtt embereknek amúgy sem a mamájuk, vagy a kollégáik mondják meg, kivel kezdjenek kapcsolatot.
Az,hogy a lány hogy néz ki, teljesen mellékes. Egy kapcsolatban vannak a külsőségen túlmutató dolgok is. A srácnak nem igazán lehetnek önálló gondolatai,ha az anyjával szemben és a munkahelyén se tudja megvédeni a saját választását. Csak sodródik az árral,valszeg ezért sem maradnak meg mellette a nők, csak azok akik még védtelenebbek. Szép jövője lesz itt mindenkinek.
ahogy mondod, a srác egy "szélhámos". nem fogja megvédeni, ha ilyen típus, mert valószínűleg nem fontos neki a hölgy, nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
h felnőtt emberek ezt miért csinálják? mert örülnek, ha találnak olyat, akinél különbnek érezhetik magukat. amíg azon nevetnek, h valaki csúnya, nem kell a saját hiányosságaikkal foglalkozni, vagy megnyugszanak "hát lehet, h nem vagyok annyira jó pasi, de az én csajom még mindig jobban néz ki." "lehet h nem vagyok egy szépség, de én legalább nem vagyok kancsal" stb...
Ismimnek lett egy új barátnője. El kell ismerjem hogy nagyon sietnek, rögtön kapcsolat kirakás, gyerek szülő bemutatás. Srác egy nagy szélhámos, de a csajszi azt hiszi megfogta az isten lábát. Ez másfél hét alatt történt. Nos a csajszi egyik szemére nagyon kancsal és az arca se szép. De pasi kollégái mikor reggel kezet fognak vele, direkt elkezdenek neki kancsalitani és igy neznek a szemébe. Ez azóta van igy mióta felvállalta a csajt és minden reggel megcsinálják vele. De a barátnőjét nem védi meg,csak hallgat és tűr. Mikor csajszi a bemutatás után haza ment, pasinak a az anyja mondja: fiam ez a lány nagyon ronda, eddig akiket haza hoztál ez a legrondább közőlük. Anyjával szembe se védte meg.