Fogyjunk együtt 2012. október 1-től (beszélgetés)
remélem sikerül költözni:)
én most más módon próbálok fogyni, mert a múltkor már kb koplaltam, és az nagyon nem volt oké....vissza is jött minden súly még pluszba is...
regiztem a kalóriabázisra, ott számolja nekem a rendszer a kalóriákat:) azóta 5 centit apadt a hasamból. 1-2 hónap és kiderül kilóban is megy e.
ami jó lenne mert marhára tetszik ez a módszer
én duphastobn tabi maradékát vettem be. anno ezt írta fel, és megmaradt 5 szem.
így hivatalosan 2 hónap maradt ki.
végül is megjött ma. így nem maradt ki az augusztus. de csak azért jött meg, mert bevettem a maradék gyógyszert amit a doki még annó a vérzésem meghozására írt fel, és maradt belőle 5 szem. úgy tűnik ez is elég volt. annó hapi 3 szemet írt 5 napra. most egyet vettem be 1 nap, 5 napig, és hamarabb hatott. akkor 10 nap volt, most kb 3.
ha nem veszem be nem hiszem hogy magától megjött volna.
Én is váltanék,de a pénz....
Már 11 napja késik, Romed tesztet vettem, használta már valaki ? Jó? Nem jó? 25-ös csak
hm:( szegény kislány:(
Ilyen ez az ország. Nem törődnek az emberrel. Szerinted én miért váltottam magánorvosra?
én újabban a kalóriabázis oldalon garázdálkodok. 5 napja vezetem , számolok mit eszem, eddig csak 1x sikerült elérni az 1000 kalóriát. Nem azért mert nem akarom, hanem mert nem megy. Nem vagyok olyan gyakran éhes... nagyon kíváncsi leszek mennyire jön be:D
bár az az igazság, hogy kicsit csaltam is:) annyi kalóriaszükségletet ír ki nekem, ami a normál súlyomhoz kéne. 2000, de eddig még az 1200at se értem el:$ nem vagyok elég éhes....
nekem már 3 hónapja nem jön meg:P
Ami megy az egészségügybe, az felháborító :(
Kislányomnak minden vizsgálatot megcsináltattam maszek,mert különben CSAK Decemberben vették volna ki a csomót a nyakából, hogy elküldjék szövettanra :(
Könyörgöm, még csak most lesz 5 éves.... ha az ilyen beteg kisgyerekeknél nem hajtanak, hogy mihamarabb kiderüljön a betegsége és meggyógyuljon, akkor kiket akarnak ezek megmenteni????? :((((((
Szóval mindent megcsináltattam, igaz,pénzünk nem marad erre a hónapra semmi ,még kajára se, és így is majd csak Szeptember 12-re jegyezték elő a műtétet neki :(
Nekem meg a doki komplett orr-garat még teljes gége endoszkópiát akart csinálni.
Mondom neki, hogy jó,de én nem megyek bele a sima Lidocíinos érséstelenítésbe, mert semmilyen csövet se tudok lenyelni még Lidocain mellett se,annyira erős a garatreflexem sajna :(
Asszisztens beszél bele, hogy a beteg akkor bódításban kérné ezek miatt, hát az orvos meg mondja hogy szó se lehet róla, ők ezt csak így csinálják meg Lidocainnal.
Mondom nekik, hogy ne kamillázzanak,mert már utána érdeklődtem a fü-orr gégészeti osztályon és mivel ezeket a vizsgálatokat a műtőben végzik kizárólag, így van lehetőség bódításra.
Ennek ellenére elküldtek, hogy mondván nincs.
Jól van, szó nélkül kijöttem, gondoltam magamab ha nem megy szép szóval,akkor intézkedem...
Felmentem az 5. emeletre, a betegjogi képviselőhöz, mondom nekik, kérem a panaszlapot mert gondom van az orvos hozzá állásával,modorával, és félre tájékoztatja a beteget nem kicsit. Nekem meg ha már vonják a TB-ét, akkor meg jogom van az orvosi ellátásokra. De elküldenek csak azért mert nem hajlandóak megcsinálni 2 vizsgálatot ráadásúl egyben, sima egyszerű bódítással? Most azért mert ragaszkodom ehhez, akkor dögöljek meg mert a kórház spórol a bódító injekvióval??? HÁT NEM.
Azonnal bekísért a kórház igazgatójához, elmondtam neki hogy az orvos indokoltnak tartja mind a 2 vizsgálatot, én bele is egyezem, de nem Lidocainnal, mert csöveket nem tudok lenyelni és ez van. El kell fogadni hogy van ilyen beteg is a világon.Elmesélem neki a dolgot, mi a gond a szakorvossal, elolvasta a beutalómat, az indokot a vizsgálatokra,majd felhívta a szakorvost, hogy igenis csinálja meg nekem a 2 vizsgálatot, akkor altatásban,mivel ezt csak azzal lehet...
Ne tudjátok meg mikor lementem időpontot egyeztetni, úgy néztek rám mint a véres rongyra és tuti hogy direkt tették a műtététet is Október 17-re ,mert akkor van a szülinapom....
Ez az egészségügy egy nagy kalap szar, az orvosok nem gyógyítani akarnak, hanem spórolni a betegeken, és eszük ágában sincs meggyógyítani az embereket, pláne nem emberséges módon!
Az meg hogy még a kicsi gyerekek esetében se igyekeznek kideríteni mi a baj, mert perszne fingjuk sincs róla hogy mi az a gyerek nyakában, csak azt tudják, hogy nem odavaló.
7 orovos nézte meg a kislányomat, de egyik se tudta megmondani mi az a csomó a nyakában ami növekszik :( Vagy nem akarják....mert még az ultrahangos orvos se tudta megmondani, pedig magán vittem el a gyereket...
És akkor amikor idegileg így felhergelik az anyát, meg stressz alá teszik a tudatlanságukkal, és húzzák-halasszák a műtétet, akkor meg csodálkoznak hogy kibújik az emberből a vaddisznó és kapaszkodik minden lehetőségbe, bármi áron, csak tudja rendbe a gyerekét.
Lányok, 1 hete késik a mensim, ilyen még nem volt mióta szedem a metforalt és rendesen megjött minden hónapban 28 max 30 napra.
Szal ekkora eltolódások sose voltak még...1 hét...
Hátam,derekam szétszakad ,és amikor meg kellett volna jönnie,azokon a napokon essténként fájt,görcsölt is a hasam.
Azt hittem hogy majd másnap,de semmi.
Tegnap csináltam tesztet,de csak 25-öset, az nem mutatott semmit.
Most vegyek érzékenyebbet ? Hiába megyek el dokihoz, ha a teszt nem mutat semmit még,akkor ő se fog látni semmit.
Sehogy.
Menni akarunk innen , mindenképpen. Jó messzire a rosszindulatú családtól és minden rossztól.
Új életet akarunk kezdeni, akár szegénységben,de békében élnénk.
Azért kérdeztem, mert innen Tatabányáról kinéztük magunknak Kaposvárt, tud-e valaki valamit róla?
És ettől most jobb neked? Hogy te megmondtad és nevethetsz rajtam?
Nekem sem tetszett a doki által javasolt diéta, de mivel nem én vagyok az orvos, hanem ő, nem fogok neki okoskodni! Ezért adtam egy esélyt neki, nem jött be. Most az én módszerem jön megint. ennyi
Most mondjam azt, hogy megmondtam? :(
A ketogén lenne neked a legjobb.