Kréta nyevtanulási lehetőség (beszélgetés)
15. 55Judit
ma 13:48
Sajnálom hogy nincs ismétlési lehetőség, mert ha csak egyszer találkozok egy kifejezéssel, az nekem kevés ahhoz hogy rögzüljön az agyamban.
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - 55Judit)
ma 13:12
megvolt az első napom. na most kell regisztrálni! A vége fele egész jól belejöttem és minden válaszom jó volt kb a felétől.👏😄
Ajánlom mindenkinek, jó buli!
13. 55Judit (válaszként erre: 12. - 55Judit)
ma 12:34
Regisztrálni nem kellett, rögtön a leckét adja. De nem tanít, nekem kell kitalálni mit jelent amit oda ír. Így nem lesz egyszerű.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 12:02
Már találtam is Spanyolt.👍
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Kacsahercegno)
ma 11:59
Köszi, ránéztem. Csak német és angol van? A spanyolt kezdtem el, legszívesebben azt választanám.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
ma 11:38
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ma 11:37
Duolingo van a weben is, nem kell hozzá mobil alkalmazás, csak regisztrálni kell hozzá egy email címmel. Anyukám is úgy használja.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Domimami)
ma 11:03
A felületet hozza, csak ha nem vagyok szülő, nem léphetek be. Boldogzokni tájékoztatott a működésről. Köszönöm.
7. Domimami (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ma 10:47
A gyereknek a tabon van,de most beírtam a laptopon és ott is ugyanúgy hozza a felületet,mint a tabon
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Boldogzokni)
ma 08:56
Előkotortam: [link]
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Boldogzokni)
ma 08:54
Ez után indul a program, tegnap erről olvastam.
4. boldogzokni
ma 08:50
A krétába úgy adják a szülői hozzáférést a gyereked után. Nem beregisztrálni kell, hanem kapod a jelszót is meg mindent, mint szülő. Nem egyszerű dolog. De ezt a nyelvi tanulás dolgot én még nem is láttam, pedig rendszeresen nézem a felületet a gyerekek miatt.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Domimami)
ma 08:12
Rákerestem hogy mi ez, de úgy tűnik, csak mobil alkalmazáson lehet elérni. Sajnos nem nyert, de azért köszi.😘
2. Domimami
tegnap 19:59
A gyerek jogán van a szülőnek/gondviselőnek is belépő kódja a krétába.Szóval szerintem ez csak nekik szól.
Duolingo esetleg?
1. 55Judit
tegnap 17:14
Most olvastam, hogy a Krétán szülőknek is lehetővé teszik a nyelvtanulást, méghozzá ingyen.
Az a kérdésem, hogy a Krétára bárki regisztrálhat, vagy csak szülők akiknek a gyereke iskolás?
Én is szeretnék hobbiból nyelvet tanulni. Elkezdtem, de egyedül nekem nem könnyű. Tudna valaki segíteni ebben?
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?