Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nehezen viselem a terhességet fórum

Nehezen viselem a terhességet (beszélgetés)

ma 20:47
Nem egyszerű kismamának lenni. A legszebb dolog amit az életben tehetünk. Olvastam hogy nem dolgozol. Nem változott meg az életed egyik pillanatról a másikra? Nem lehet ehhez köze?
2. Sziszkusz (válaszként erre: 1. - Atant)
ma 20:05
A vérképed rendben van?
ma 19:33

Sziasztok!

16 hetes terhes vagyok most.

Mikor kiderült hogy terhes vagyok, ugy terveztem hogy 7-8 hónapig biztosan szeretnék dolgozni. Nehéz munkát nem végzek, álló számitógép melleti munká,m van, napi 8 órában.

7 hetes terhes voltam mikor elsőnek vérezni kezdtem. Elégé rémisztő volt, jártam bent a nőgyogyászati sürgőségi vizsgálaton mindent rendben találtak. A nőgyogyászom progeszteront irt fel nekem a terhesség fentartásához. Napi 1 szemet. Ekkor jeleztem a fönökömnek hogy mi a helyzet és hogy pihenést javasoltak. Megértette. Kivettem a bent lévő szabadságaimat és utána táppénzre mentem. Azóta itthol vagyok.

Terhességi rosszullétek voltak, nem sokat ettem, amit ettem ki is hánytam. Fogytam is.

Éppenhogy elmultam 10 hetes terhes ismét véreztem, szerencsére már nem nagyon. Ismét hivtam a nőgyogyászom aki megemelte a progeszteront napi 2 szemre. Elégé megviselt, többször is hánytam. Egész nap aludtam, ha fent voltam rossz volt a közérzetem.

12 hetesen voltam genetikai ultrahangon. Mindent rendben találtak a kicsivel.

A 12 hétel azt vártam hátha fog valami változni. Többet fogok enni, vagy jobb lesz a közérzetem. Az a baj kedvem sincs hozzá hogy babakocsit vagy gyermek holmikat nézegessek. A rosszulétek annyira kiveszik az erőmet. Minden ételtől csak undorodok. Még a sima palackos viz is nehezen megy le. Erőltetnem kell.

Már a 16 héten járok, de az ételeket csak erőltetem. Nem kivánok semmit.

Volna valami ötletetek mit probáljak meg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook