Sonkás, borsós frittata recept
Szénhidrátszegény
A Sonkás, borsós frittata hozzávalói:
8 tojás
10 dkg sonka
6 dkg zöldborsó
3-4 koktélparadicsom
10 dkg reszelt sajt, ha lehet füstölt, karakteres ízű
olaj, só
A Sonkás, borsós frittata elkészítési módja:
Nagy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a sonkát, rátesszük a zöldborsót, összepároljuk, ráöntjük a jól felvert tojásokat, tetejére rendezzük a félbevágott kis paradicsomokat, meghintjük a sajttal és visszavéve a lángot, lefedve sütjük néhány percig, amíg szépen megpuffad, megpirul.
Pulykasonkával, olajspray-vel diétás, kiadós reggeli, vacsora, ha idegenkedünk a borsótól, lila vagy póréhagymát, bármilyen leveles zöldfélét használhatunk.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: kispocok, ma 08:54
A sonkás, borsós frittata elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.