Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Sonkás, borsós frittata recept

Sonkás, borsós frittata recept


Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Sonkás, borsós frittata hozzávalói:
8 tojás
10 dkg sonka
6 dkg zöldborsó
3-4 koktélparadicsom
10 dkg reszelt sajt, ha lehet füstölt, karakteres ízű
olaj, só


A Sonkás, borsós frittata elkészítési módja:
Nagy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a sonkát, rátesszük a zöldborsót, összepároljuk, ráöntjük a jól felvert tojásokat, tetejére rendezzük a félbevágott kis paradicsomokat, meghintjük a sajttal és visszavéve a lángot, lefedve sütjük néhány percig, amíg szépen megpuffad, megpirul.

Pulykasonkával, olajspray-vel diétás, kiadós reggeli, vacsora, ha idegenkedünk a borsótól, lila vagy póréhagymát, bármilyen leveles zöldfélét használhatunk.


Kategória: Tojásételek receptjei


A sonkás, borsós frittata elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook