Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Zöldborsós palacsinta recept

Zöldborsós palacsinta recept

A Zöldborsós palacsinta hozzávalói:
A palacsintatésztához:
15 dkg zöldborsó, megpárolva,
5 dkg frissen reszelt parmezán,
1 nagy csokor petrezselyem, apróra vágva,
2 tojás,
15 dkg finomliszt,
5 dl tej,
só és frissen őrölt bors.

A sütéshez: olaj.

A sajtkrémhez:
25 dkg natúr tejszínes sajtkrém,
1 dl tejszín,
10 dkg füstölt sajt, megreszelve
1 csokor petrezselyem, apróra vágva.


A Zöldborsós palacsinta elkészítési módja:
A palacsintatészta hozzávalóit turmixgépbe tesszük, megsózzuk-megborsozzuk, és simára keverjük. A szokásos módon megsütjük a palacsintákat. A sajtkrém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a meleg, friss palacsintákat.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A zöldborsós palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook