Sajtos tallérok recept
A Sajtos tallérok hozzávalói:A tésztához: 50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 teáskanál só, fél csomag sütőpor, 1 kis pohár tejföl
A krémhez: 25 dkg margarin, pici só, 30 dkg reszelt sajt
A Sajtos tallérok elkészítési módja:
A tészta alapanyagait összegyúrjuk, 4 cipóra osztjuk. Egyenként vékonyra nyútjuk, rákenjük a krém 1/4 részét, és föltekerjük, mint a bejglit. A krémhez a margarint mikróban megpuhítjuk, a sóval kikeverjük, belekeverjük az apró lyukú reszelőn reszelt sajtot. A kész tekercseket egy éjszakára hűtőbe tesszük. Reggel 3 mm vékony szeleteket vágunk belőlük, melyeket lefektetve sütünk meg sütőpapíron 10-12 perc alatt, szalmasárgára.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: moncsicsi83, 2008. jún. 10. 23:03
A sajtos tallérok elkészítési módja és hozzávalói.