Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit? (beszélgetős fórum)
nem igazán lehet rajtuk eligazodni, azt hogy mit akarnak vagy mit nem, adott pillanattól függ,
kék, zöld mindegy, LeonardoDiCaprio is kék szemű skorpió, falja a modell nőket.
nem szabad kimutatnod az érzéseidet iránta, tudom néha nehéz,mert van aki alapból rögtön mondja, amit érez, azzal a hiúságát és az egoját növeled. többféleképpen néznek, néha lefagyasztanak vele.
Mi legyél: elérhetetlen, ultra határozott, magabiztos, igazi csaj, mindig vidám, élettel teli, céltudatos, szenvedélyes, állj ki magadért : csak így fog közelíteni, tisztelni, és kedveskedni!
Mit ne tegyél: ne legyél befolyásolható, ne őt tartsd a legfontosabbnak,ne halmozd el semmivel, ne szórakozz, ne játszmáz, ne kezdeményezz, ne legyél érzékeny (habár ők azok)
nagyon vigyázz mit mondasz, teszel, utalsz, még ha elszólás is vagy vicc, mert megjegyzik és megbosszulják, ne engedd, hogy manipuláljon,mert könnyen csapdába eshetsz, a szemükbe nézz, ha zöld szeműek, menekülj, de ényleg, ne várdd meg, hogy ő dobjon, mert abban nem lesz köszönet..
Ellentmondásosak, soha nem fogod őket teljesen megismerni,titkolóznak, ne kérdezz sokat tőle, de magadból se árulj el sokat.
Én egy áldozat vagyok, ezek az én tapasztalataim egy skorpió pasiból kiindulva, ezek persze különbözhetnek.
mivel sok dolog kibeszéletlen maradt, gondoltam, írok neki egy levelet itthonról, ebben leírtam mindent, én hogyan éltem meg a dolgokat, és hogy zavarban voltam mellette, azért is viselkedtem barátságtalanul...meg bocsánatot kértem, ha megbántottam a felmondásomkor, de szerencsétlenül jött ki, nem így akartam, ha szeretne, reflektáljon a levelemre. Vissza is írt még aznap, hogy igen, nem lehetett nem észrevenni, hogy bizonyos helyzetekben zavarban vagyok (azt nem mondta, de gondolom ezért nem jött többé)meg mindig is értékelte azt, hogy lehetett rám számítani és akármi volt, becsületesen megmondtam neki. kértem, hogy jelöljön be a facebookon. erre ő azt mondta a levélben, hogy nem teheti, az anyjával is csak heti egyszer beszél, a bátyjával már azt se tudja mikor beszélt utoljára, nem barátkozik senkivel,csak azok a barátai, akikkel 20 éve találkozott, mikor kijött és azóta sem ment haza. a szíve foglalt, így akármilyen gyönyörű nő is keresztezné az útját, észre sem venné. EZ MIT JELENT? A LÁNYOKAT, VAGY A FIÚKAT SZERETI? VAGY ÉN CSAK KÉPZELŐDTEM? meg hogy nem akart bennem illúziókat ébreszteni, nem tarthatja velem a kapcsolatot, a jelenlegi munkahelyen is csak mindenki kollága, senki sem barát, az elmúlt 25 évben több, mint 20 munkahelye volt, de senkivel sem tartaja a kapcsolatot, sok szerencsét kívánt a házhoz is. én válaszoltam neki, hogy köszönöm, hogy ezt mind megírta, de amiket itt leírt, annak én 99 %-át már tudtam, megéreztem, megfigyeltem, kikövetkeztettem, meg hogy az életben mindenki álarcot visel valamilyen mértékben mert sokan nem merik kiadni magukat a másiknak, mert félnek a visszautasítástól, ha nincs visszautasítás, nincs csalódás, fájdalom, sérülés. végül mondtam,de csak finoman, h nekem a bátyám meghalt, sosem tudni, ki mikor megy el és próbálja rendezni a kapcsolatát vele, mert az együtt töltööt idők sosem jönnek vissza...hát ennyi
EZ ALAPJÁN NEKED MI A VÉLEMÉNYED?TETSZETTEM NEKI EGYÁLTALÁN, TALÁN SZERELMES VOLT?VAGY CSAK JÁTSZOTT VELEM?ROSSZUL CSINÁLTAM VALAMIT ÍGY UTÓLAG, AMIT NEM KELLETT VOLNA (MÁR ALIGHANEM TUDOM EZT). TE SKORPIÓ JEGYŰ LÁNY VAGY VAGY FIÚ?
HA ÍRSZ PÁR SEGÍTŐ SORT, MEGKÖSZÖNNÉM...EGYÉBKÉNT MINT HALAK, SZERETNÉK ÚJRA EGY SKORPIÓ FIÚT!CSAK SKORPIÓT EZEK UTÁN IS, MER TUDOM, HOGY IGAZÁBÓL MMILYEN MÉLYEN ÉRZŐ EMBEREK.
1.) 41 évesen nem srác.
2.) hogyhogy nincs vége?
3.) siess, mert álmosodom:)
Hát most erre mit lehet írni?
Szerelmes lettél, talán ő is. Miért nem lehetett ezt felnőtt ember módjára megbeszélni?
Angliában ismerkedtem meg az úriemberrel, egy munkainterjú során, egy cukrászdába hívtak be dolgozni, mint később kiderült, ő volt a közvetlen főnököm is (nem a manager ). Nagyon jóvágású, magas, vékony, szőke hajú, kék szemű, átható tekintetű olasz srác, már nem az a fiatal, mint később kiderlt, 41 éves. Már az interjún nagyon nézegetett, kérdezgetett, aztán még aznap írt, hogy felvettek, mehetek dolgozni. Szerintem a nagy szíve miatt vett fel, mert mondtam, régóta keresek munkát, de még nem találtam (vendéglátás lett volna addig is, csak már nem akartam újra abban dolgozni, és utolsó pillanatban voltam már, hazamenni sem, így elfogadtam az állást). Egy internetes health and safety tesztet is ki kellett tölteni, de egy-két pont híján nem lett meg a minimum, ezt megmondtam neki, mire ő kedvesen segített, mondta, h ő még kevesebbet ért el, így végigmentünk közösen a teszten és segített. Az első pár hétben, 2 hónapban nagyon kedves, figyelmes volt, minden reggel mikor egyedül csináltam vmit, odajött hozzám, megkérdezte, hogy vagyok, de valahogy az volt az érzésem, nem úgy, mint azt ahogy egy ember kérdezi egy másiktől, hanem tele volt a hangja figyelemmel, gyengédséggel, olyan volt az érzésem, mint aki szerelmes v vmi...meg néha megfogta a vállam, kezett fogott velem, sokszor mikor valamit is csináltunk a konyhában többen, éreztem sokszor, hogy mintha bámulna engem, de úgy...meg mikor én még ott maradtam estig dolgozni, minden nap mielőtt hazament, bejött köszönni, hogy vagyok?...közben olyan bárgyún mosolygott...vagy úgy viselkedett, mit egy szerelmes kisgyerek...meg mikor reggel ők egy sarokban megbeszélést tartott a kollégákkal, és én megérkeztem, elmentem előttük, erre felkapta a fejét és megint olyan furcsán nézett...meg sokszor mikor nem is fordultam oda, éreztem a tekintetét magamon...ez a viselkedés egy idő után kellemetlen lett számomra, zavarban voltam, degondoltam, csak képzlődöm...nem is tudom?meg nem akartam, hoy ez másoknak is egy idő után feltűnjön, nem akartam pletykát...még alaptalanul sem...persze egy idő után, az "udvarlás" után nekem is egyre jobban tetszett, beleszerettem, na.
Kezdetben még kedvesebb voltam vele, nevettünk, jó volt a humora nagyon!olyan fanyar, szúrós, szarkasztikus. Mikor egyszer kétszer valamire azt mondtam h nem, látszott rajt, hogy felvillanyozódik. Én már az elején közöltem vele,kettesben, hogy nagyon nagy súlyt nem emelhetek -pedig kellett volna-de ezt is megértette,mindenben támogtott, kedves, figyelmes volt, még a főnökasszonnyal szemben meg mindenkivel szemben megvédett, ha valamit nem jól csináltam, megértő volt, fel sem vette. De egy idő után zavaró volt nagyon ez a helyzet, ezért úgy gondoltam, el kell távolodnom tőle, nem viselkedtem már vele olyan természetesen, morci lettem. Egy idő után má nem jött, nem keresett, ő is visszafogottabb, távolságtartóbb lett.
Sziasztok!írok egy történetet, kíváncsi lennék, ezt egy skorpió férfi hogyan látja (esetleg lány).
Kérdésem: a történetben szereplő srác eredetileg akart tőlem valamit, vagy csak játszadozott úgymond, ő a "rosszabbik" fajta skorpió-e, aki nagyon féltékeny, magába zárkózó, rideg és kegyetlen (ezt a tipizálást korábban olvastam a hozzászólásokban). Mivel nekem nem sok tapasztalatom volt eddig senkivel, lehet, hogy én értettem félre valamit, vagy ha szeretett volna valamit tőlem, én rontottam el azzal, ahogy lereagáltam? Egyébként 30-as halak (eredetileg márc.21. de valahol olvastam, hogy a csillagképek már "elmásztak" és ez még halak,meg ebből amúgy is több van bennem, úgy érzem)nőszemély vagyok.
Hát igen. Valóban, úgy tűnhet, hogy nem kellett volna lerohannod, sok férfi nem szereti az ilyet, másrészt úgy érezted, hogy lépned kell és megtetted. Bátor voltál. Nem sült el jól, de ne bánd, hisz különben se lett volna semmi. Van egy barátnőm, aki egyszer szintén lerohant egy férfit, abból se lett semmi, de utólag azt mondta, nem bánta meg, mert bátor volt. Amellett így gyorsabban el fog múlni. Jól tetted!
A Skorpióságról: nekem apám volt Skorpió, úgyhogy ilyenbe nem tudok tanácsot adni. Az biztos, hogy ha megsértődik, nem nagyon bocsát meg. Szúrni is tud, de speciel nekem apukám nagyon melegszívű ember volt, de azért a szúrós humor megvolt benne. Pasizásban: szerintem kicsit féltékennyé kell tenni, az bejöhet.
Sziasztok
félig elolvastam már a fórumot, és úgy gondolom, nem kell nekem Skorpió. Angliában élek, 39 vagyok, postás voltam egy kórházban, ahol nagyon megtetszett egy csodálatos indiai doki. Észrevette, hogy tetszik, és mosolygott ő is, máskor meg csak nézett kimérten és rátartian. Más dokikhoz képest nem volt rátarti, mert más dokik észre sem vettek az egyenruhámban. Nos, ez a pasas nekem annyira tetszett, mintha egy szentképet vagy angyalt láttam volna, nagyon nagyon tetszett, és az első szerelmemre emlékeztetett. Fent van egy olyan weboldalon, ahol látni lehet, hogy ki nézi meg az adatlapodat. Nos, egy idő után én megnéztem őt, de ő sose nézett vissza. Aztán az történt, hogy kidobtak a postás munkámból, mert az egyik menedzser hamvas, szép, és nagyon bunkó (tényleg) üdvöskéjének kellett a 8 órás pozíció (ő csak 4 órában volt.) Csúnya módon csinálták, és én tudtam, hogy akkor a doki sztorinak vége, hisz ha nem viszek neki leveleket, többé nem láthatom. Nagy a kórház. Hát én ebbéli elkeseredésemben hosszasan leírtam neki, hogy milyen érzéseket keltett bennem, nagyon szép dolgokat írtam neki, hogy elolvastam róla amit lehetett az interneten, és milyen csodálatosnak találom, de nem válaszolt. Helyette viszont megnézett egy nő azon a weboldalon, ahol a doki is van, és látni lehet, ha valaki megnéz. Hát az egy kolléga, akivel cigizni szokott. Csinosabb mint én és doktorabb és kollégább. Magyarul a dokikám eldicsekedte neki, hogy milyen nagy hatással van a női nemre. Ezen begurultam, és megírtam a dokinak (Facebookon, mert ott is fent volt) hogy oké, hogy nem válaszol, mert értem én, hogy én rohantam le, de legalább ne meséljen rólam a szép dokinő barátainak, és amúgy nem hiszek a szép nők és jóképű pasik közti barátságban, ha nincs is viszonyuk a férfiaknak meg a nőknek, a kapcsolat úgyis csak szüszpansz, hogy "akkor mikor." Hát, a doki letörölte magát a Facebookról, az lett a vége. Ezek után írtam a munkahelyi címére és elnézést kértem, ennek már néhány hete. A dolog pikantériája még annyi, hogy annak a nőnak, aki megnézett, vannak fotói a google-n, egy 3 év körüli kislánnyal. Apuka nincs a képeken, a képek többsége selfie. A gyerek szerintem jócskán hasonlít a dokira. Hát ennyi. Igen, én voltam a hülye, de nagyon tetszett, nagyon nagyon. nem annyira jóképű, kopaszodik pl., de nekem az, én gyönyörűnek találtam. De ez a nőci nem tűnt a doki feleségének, nem úgy viselkedtek egymással. A doki viszont nős, Skorpió, a netről tudtam meg azt is.
Szóval lerohantam egy embert, akivel egy szót se beszéltem. Mondtam neki, tudom, hogy reménytelenül foglalt, de nem találkozhatnánk egyszer? Hát most már tudom, hogy nem. Rendes tőle, mondjuk, hogy nem engem blokkolt, hanem magát deaktiválta. Aranyos, kedves, szelíd, félénk embernek tűnt, azt láttam rajta, hogy ő tudja, hogy ki ő, de csak annyira, amennyire kell. Arra tippeltem, hogy Halak, Rák vagy Szűz. De nem, Skorpió. Mikor írtam neki, nem tudtam ezt. Nos mindegy, csak meg akartam osztani Veletek egy Skorpió történetet. Ebben az egész fórumban számomra nem a Skorpió érdekes, hanem az, hogy kiderül, Ti hogyan bántok a férfiakkal.
Nagyon durva amit itt olvasok. Én halak vagyok és exbarátom is halak volt de nem olyan mint én kedves, empatikus, türelmes hanem olyan mint az itt olvasottak, szerintem biztos hogy van benne valami nagy adag skorpió.
Hirtelen haragú
bosszúálló
szexmániás
fojton változott a hangulata
önző
zárkozott
soha nem tudtam mit érzett irántam
eltünt majd keresett aztán nem tudta mit is akar tőlem, majd úra keresett , elküldött a p.....-ba aztán megint kersett
munkája nagyon fontos volt neki
titokzatos stb
Én azt mondom hogy IZGALMAS egy skorpó, mellette nem unatkozol DE HOSSZÚtávú kapcsolatra borzasztó lenne :S
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?
- 40 éves férfit hogy lehet meghódítani?
- Bak férfi, skorpió nő. Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak?
- Hogyan lehet meghódítani a halak csillagjegyű férfiakat?