Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit? (beszélgetés)
Próbálok....köszönök mindent! :) Akkor várjak türelmesen/türelmetlenül...végülis legutóbb is mondta, hogy jelentkezett volna, nem fog eltűnni... Tegnap igazából írt egy sms-t, mert azt hittem februárban tartom a névnapom.:)
Ami most főleg zavar, hogy azt beszéltük, hogy végre szabad hétvége, találkozhatunk, próbálok hinni benne, hogy még idő kell.:)
Mert?
Nem éjfélkor kezdtük....volt, hogy napközben órákat,de általában este 7-8-9 körültől 12-01-ig.
Tehát....egy a lényeg...türelem, várjak?
A múltkor bevallotta, hogy tesztelt, mennyire vagyok kitartó, elég sokszor megütötte már a bokáját. Mondta azt is, hogy ha nem jelentkezek, jelentkezett volna és később jött az sms, hogy ne izguljak, nem fog eltűnni!
Fogadj mindent fenntartással és kételkedéssel.
Akkor kevésbé fog csalódás érni.
Minél közelebb ülsz a földhöz, annál kisebbet huppansz...
Hmm...nem éjjel akarom először felhívni! De éjfél körülig szoktunk msn-ezni, akkor hívott fel.
Úgy gondolom, hogy már kiszűrném a hamiskákat. És egy részlet egy e-mailből:
Nem vagyok egyszerű eset, de jól ráéreztél dolgokra. Nem kell, hogy félj tőlem, nem akarlak bántani. Érzelmileg meg pláne nem. Nem az én stílusom, nem vagyok rossz ember.
Ezzel akkor nagyon meggyőzött!
Nyugi... hűtsd le magad...
Hagyjad csak főni...
És vigyázz nagyon a szívedre!
Csak egy van belőle és sebezhető!!
Tulajdonképpen hívhatnám bármikor...de még nem hívtam, de amikor megadta az elérhetőségeit (az msn-t, emailt..akkor, amikor először rezgett a léc, hogy abbahagyom), aztán mikor a telefonokat, mondta, hogy bármikor.
Még nem találkoztunk, így szerelmes sms-ekről nincs szó, egyelőre ismerkedési fázisban vagyunk, szívesen továbblépnék, de tudom, nem szabad sürgetni.
Ja...értem! :)
Az előző eltűnése egy hete volt. Aztán megbeszéltünk mindent msn-en, de másnap felhívott telefonon is, felhozta a témát, hogy hallja a hangomból, hogy tényleg megbékéltem-e....nem kicsit voltam kiakadva, eléggé próbálgatja a határait.
Honnan tudhatnám, hogy több vasat tart a tűzben?
A megérzésem azt súgja, hogy nagyon is érdemes várni és türelmesnek lenni, nagy harc lesz....de nagyon próbára teszi a türelmemet már most!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?
- 40 éves férfit hogy lehet meghódítani?
- Bak férfi, skorpió nő. Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak?
- Hogyan lehet meghódítani a halak csillagjegyű férfiakat?