Terhesség alatt lehet e narancsbőr kezelésére szolgáló krémeket használni, fenék comb tájékra? (tudásbázis)
"Terhesség alatt nem szabad feszesíteni, mert akkor striásodik a bőr."-osztom a véleményt.
Én egyszerű glicerines kézkrémmel kenem minden nap reggel és este, eddig okés a dolog. ha nagyon félsz, fenékre csinálhatsz nagyon kicsi mozdulatokat, mintha le akarnál ülni egy székre, illetve óvatosan lábemeléseket oldalra.
Terhesség alatt nem szabad feszesíteni, mert akkor striásodik a bőr. Ilyenkor lazítani kell, hogy elbírja a bőr a hízást!!!
Én a DM-es olajat ajánlom, az nagyon jó hasra, combra, mellre is.
Sziasztok. Tudja valaki hogy terhesség alatt lehet e narancsbőr kezelésére szolgáló krémeket használni, fenék comb tájékra?
Az érdekelne még, hogy ki szedett plusz magnéziumot vitamin mellé, nekem elkezdett keményedni a hasam 22 hetesen, eddig Magne B6-ot szedtem de attól farkas éhségem volt, elvileg elég a csak magnézium? És ha igen hány minigrammosat, vagy csak egyfélét lehet kapni?
Válaszotokat köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Terhes torna!!Feszes, narancsbőrnéküli terhesség!!!
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?
- Ekcémára tud valaki jó krémet ajánlani, amit lehet használni terhesség alatt?
- Avonos narancsbőr elleni krém, a terhességi csíkokra való krém valakinek hatásos volt?
- Szedett valaki terhessége alatt Astrix vérhígítót? Kellett végül vérhígító injekciót használni?