Terhes torna!!Feszes, narancsbőrnéküli terhesség!!! (beszélgetés)
kenőcsben nem tudok segíteni... de most jut eszembe: tornára van egy jó linkem, ahonan lehet rendelni dvd-t. kb 30 perc terhestorna és ugyanennyi szülés utáni torna van rajta. kis lightos... gátizom és egyéb vázizom erősítő gyakorlatok, plusz kevés általános (has, far, mell- stb izom)
ja, ingyenes!
hát... azt tornával sehogy nem tudod megelőzni... hiszen tornával a kötőszövetek rugalmasságát nemigen lehet befolyásolni.
amit megtehetsz, hogy szorgalmasan kenegeted magad mindenféle vacakkal (erre kitalált, ezrekért adott, de nem biztos, hogy használó csodáktól kezdve egészen a níveáig, babaolajig... bmi... kinek mi jön be), és reménykedsz, hogy nem vagy olyan típus, akinek lesz... sok lesz... lila lesz... vastag lesz...
Köszönöm!Ezt a választ vártam mert nem voltam tisztában a dolgokkal!!
Hát igen jó lenne ha napi 30perc stria tüntető lenne :)))
a terhestorna nem a feszes idomokért és a narancsbőr elkerüléséért van. elsősorban gátizomtorna (későbbi inkontinencia elkerülésére), légzőgyakorlatok (felkészülés a szülésre), gerinctorna (hogy a pocak súlyától ne fájduljon meg a hát, derék)... és izomgyakorlatok tényleg csak nagyon alapszinten...
nem is ajánlott mindenkinek, nem szabad "csak úgy" elkezdeni... csak ha orvos is ajánlja.
a legjobb, ha kórházi keretek között van beutalóköteles torna, amit GYÓGYTORNÁSZ tart...
A meglévő striák is visszahúzodhatnak?Mondjuk ez hülye kérdés de legalább halványodhatnak??
Mindegy hány hetes kortól tornázik valaki és mindegy hogy meddig??
Sziasztok!
Kismama torna vagy terhes torna nem tudom a kettő egy és úgyanaz de aki csinálta és megérte hatásos volt annak várom hozzászólását!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Terhesség alatt lehet e narancsbőr kezelésére szolgáló krémeket használni, fenék comb tájékra?
- Avonos narancsbőr elleni krém, a terhességi csíkokra való krém valakinek hatásos volt?