Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Telekom ügyfélszolgálat chat bezár elköszönés nélkül fórum

Telekom ügyfélszolgálat chat bezár elköszönés nélkül (beszélgetés)

tegnapelőtt 19:40
Melyik része zavar? H nem mondta egy robot h viszlát v nem oldotta a meg gondodat?
tegnapelőtt 13:49
Abban nem lettem akkor okosabb, hogy már ennyire nem alapvető elköszönni az ügyféltől chaten, vagy valami gond volt ezzel is. Sebaj, legközelebb rákérdezek náluk. Remélem nem lesz alkalmam hamar ilyenre, mert nem lesz semmi gondom.
10. babyapocakban (válaszként erre: 6. - Érdekes73)
tegnapelőtt 13:47

2 óra után a második ügyintéző végre felvett egy hibajegyet. Ennek eredményeképp délutánra megoldották a problémát.

De előtte kábé engem néztek hülyének. Udvariasan megválaszoltam mindig, hogy miért nem igaz, amit épp mondanak és miért nem fogadom el a hibára adott válaszukat. Több mobilon is ugyanaz a hibajelenség volt, akkor ne mondja már nekem, hogy telepítsem újra az applikációt és hasonlók. Végül belátták, hogy tényleg van valami központi hiba.

tegnapelőtt 13:44
Emberek voltak, ember névvel, nem Vanda.
8. babyapocakban (válaszként erre: 2. - Semleges)
tegnapelőtt 13:44
Nem a köszönés elmaradása miatt, de amiatt, hogy teljesen ellentmondó fals információkat mondtak, megkapták a negatív észrevételeket.
tegnapelőtt 11:26

Robot volt

Valamelyik szolgáltatónál nálam is nyomult. A vége az lett hogy "nem értem amit mond kapcsolom a kollégámat" és élő hang jelentkezett

Persze megkevertem a robotot a kérdéseimmel.:)

Nyilván van egy olyan program ág amikor feladja a csetelést és jön az ember

6. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
tegnapelőtt 09:58
Megoldották a problémát ?
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
tegnapelőtt 09:11
Szerintem robottal beszélgettél
4. secret8 (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
tegnapelőtt 09:11

Mi emberi szóval próbálkozunk, de akkor is a Vanda hülyeségeivel kell megküzdeni. Biztos te is robottal chateltél, de akkor megtaníthatnák elköszönni is.

Engem elszomorít, és dühít ez az irány, hogy gépekkel beszélgessünk.

3. globus (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
tegnapelőtt 09:04
Szinte biztos, hogy robottal beszélgettél. Ügyfélkapunál én is így jártam.
tegnapelőtt 09:00

Azért nincs ilyen tapasztalatom mert még soha nem kommunikáltam chaten ügyfélszolgálatossal.

Engem is dühítene.

De akkor értékeld ennek megfelelően.

tegnapelőtt 08:22

Sziasztok!

Ma két ügyfélszolgálatossal is chateltem egy hiba miatt és mindkétszer elköszönés meg minden nélkül zárták a chatet. Ez általános, vagy csak valami hiba volt? Nem én csuktam be, nem csináltam semmit, kiíródott, hogy értékeljem őket, de előtte annyit se mondtak, hogy viszlát. Ja és emberek voltak, nem botok. Legalábbis remélem. Másnak tapasztalat?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook