Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit használsz az arcodra, hogy üde és friss maradjon? Reggeli rutin.. fórum

Mit használsz az arcodra, hogy üde és friss maradjon? Reggeli rutin.. (beszélgetés)

1 2
34. Channa* (válaszként erre: 20. - Timycat)
márc. 13. 09:43
Köszönöm!
33. srcrss (válaszként erre: 5. - Srcrss)
márc. 13. 05:34
Használtam bőrradírt, rózsavizet, argánolajat. Most semmit. Megmosom, és fényvédőt használok, ha eszembe jut. A legtöbb arclemosótól, arckrémtől ég, viszket a bőröm. Régen sem használtam. Szép a bőröm, még nem ráncosodik.
márc. 12. 20:04
Kázműves szappannal megmosom, majd virágvizet fújok rá, utána valamilyen olajat, ami épp' van itthon. Az Argán olajat szeretem a legjobban, de jó az Olíva-, Szőlőmag-, Gránátalmamagolaj, Csipkebogyóolaj, Ligetszépe olaj, Makadámia olaj, Édesmandula olaj stb. Kicsit várok, majd mégegyszer fújok rá virágvizet. Kicsit megpaskolom, aztán hagyom magától száradni.
31. alinka01 (válaszként erre: 27. - Csillagszem38)
márc. 9. 17:31

Ez a vélemény pár éve még biztosan helyénvaló volt, ma már nem hiszem! A környezet olyan szinten szennyezett, hogy nem tudod kikerülni azokat a hatásokat, amelyek a bőrödnek kivülről ártanak. De ma már étel, ital sincs tökéletesen bio, ez a minősítés is csak az adott körülmények között értelmezhető.

Szóval tanulmányozd át alaposan, mi van azokban a kencékben, és ami a mai tudásunk szerint rendben van, azt kend magadra.

30. Érdekes73 (válaszként erre: 21. - Érdekes73)
márc. 9. 13:09
Ha olyan fanatikus lennék a natur kozmetikumokban sem bíznák hanem megcsinálnám magamnak a kencét.Csak akkor tudatnám hogy tényleg mi van benne.
29. ,zumba (válaszként erre: 27. - Csillagszem38)
márc. 9. 09:28
Valóban, az életmód kiül az arcra a genetikán túl.
28. ,zumba (válaszként erre: 23. - Alinka01)
márc. 9. 09:27
Érdemes ott nézelődni.
márc. 9. 07:31

Semmit, dm-es testapoloval szedem le a sminket arcmosas utan😆 pedig a lanyom egy szepsegipari cegnel dolgozik es tonnaszamra hozza a szerumokat, kenceket. 😂 Bar az elmult par honapban mar minden este hasznalom vmelyiket, de tenyleg jobb is utana az arcom, nem hiz, feszit annyira.

De en hiszem, h az eletmoddal tudunk a legtobbet tenni az arcunk szepsegeert, barmit kenhetunk magunkra, semmit nem fog erni, ha cigizunk, iszunk stb. Es a genetika. Talan ennek van a legnagyobb szerepe itt

26. timycat (válaszként erre: 22. - 5a491f2cde)
márc. 9. 07:19

Melyiket használod?

Nekem egyszer volt dr organicos csigagéles "készletem", de nem bírtam a szagát így nem tudtam használni.

25. lolita2112 (válaszként erre: 23. - Alinka01)
márc. 9. 01:05
egyetertek veled!
24. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 8. 22:33
Petrezselyem zöldből készítek. Le kell forrázni, majd leszűrni és az arcot fiatalítja. A nagymamám tojásfehérjéből és olívából csinál magának, mert idősebbeknek az ajánlott.
23. alinka01 (válaszként erre: 21. - Érdekes73)
márc. 8. 19:31
Azért ha megnéznéd a kremmania.hu-n a Nivea Soft összetételét, meglepődnél! Ásványi olaj, alkoholok több is, szilikon stb. Soha nem kennék ilyesmit az arcomra!
márc. 8. 19:29
Csigatakony tartalmú krémet. Nagyon jó, az eurós boltban vettem.
márc. 8. 18:49
Este arcra Nivea Soft már több hónapja kellemes nekem bevált.
20. timycat (válaszként erre: 10. - Channa*)
márc. 8. 18:08

Jelenleg Vichyt, Collistar és Yves Rochert használok. Ahogy írtam a "lemosás" Lactacyd Femina. Kozmetikusom azt mondta, elvileg jó hisz tejsavas. Nekem bevált, sminkelni nem sminkelek, így arról nem tudok nyilatkozni azt levinné-e.

Vichyt úgy általában szeretem, de pl van olyan szemre való kencéje, ami allergizál.

Reggel szemre Yves Rocher Riche Cremejét használom. Grátisz kaptam rendeléshez egy normál kiszerelést, meg nem vettem volna, de kipróbáltam, lassan 2 hónapja használom és nem allergizál. A másik amit a szememre tudok kenni gond nélkül a Vichynek a Mineral89, a többi szemápló amit próbáltam a Vichytől nem volt jó, szárított, gondolom allergia miatt.

Fényvédőm jelenleg Collistar, de nem igazán jött be, elhasználom, mert bajom nincs vele, de állaga nem annyira tetszik, van olyan krém amire rákenve ragacsos, plusz fehérít is. Hogy mennyire véd a fénytől az passz, januárban kezdtem használni. Egyébként Collistarnak a test cuccai nagyon jók (bőrradír, testápoló, testtekercs, koffein szérum) ezért rendeltem a fényvédőt is, hátha, de az nem jött be. Kaptam ajándékba Collistar hidratáló krémet arcra, de arra még nem került sor, így nem tudom az milyen.

Ami a következő lesz, Estee Lauder nappali és esti rutinra ruháztam be legutóbb, kíváncsi leszek. Szájkencéje nagyon bejött és a szám sem bír szinte semmit, még a La Roche Cicaplastjától is kisebesedett legutóbb, pedig korábban használtam 😕. Megszavaztam a bizalmat Eszti néninek, meglátjuk. Fényvédővel viszont Eszti cudarul áll, konkrétan 1 féle van és azt se nagyon lehet kapni, így azt még keresek mi legyen. Tavaly Vichy volt, hááát a "zöld csíkos" elfogadható volt, a többi viszont rossz állagú volt és sárgás, de nem tetszik a pumpás kiszerelés sem.

19. asztanaviszta (válaszként erre: 8. - Timycat)
márc. 8. 17:17
Nekem bevált a "keverés"
márc. 8. 17:16

Reggel hideg vizes arclemosás, arckrém, szemránckrém.

Este tisztítás arctejjel vagy mikrocellás vízzel majd langyos vízzel lemosás . Utána szérum és éjszakai krém.

márc. 8. 17:10
Arctejes lemosás után három réteg reggel is, este is: szérum + könnyebb krém + tartalmasabb krém, és külön szemkörnyékpoló. Mostanában a tonikot kihagyom, a szérum, amit használok, úgy érzem, pótolja. Krémekből leginkább az olasz L'Erbolario termékei váltak be.
16. birebora (válaszként erre: 8. - Timycat)
márc. 8. 16:32
Én meg pont úgy vagyok vele, hogy - én is több félét használok - több a hatóanyag és mindegyik használ valamit, valahogy. Lehet rosszul gondolom, de évek óta igy vagyok vele. Mondjuk nekem a L'oreál Nutrigold nagyon bevált.
15. ,zumba
márc. 8. 15:41
Víz, szappan, néha egy kis házi pakolás.
14. gigi>
márc. 8. 14:11
Este,reggel külön az arcra Dove szappanos langyos víz.
13. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 8. 13:09
Semmi extrát,szappan,víz.
12. mmacus
márc. 8. 11:53

Hélia D C vitamin szérum, ill. botanic nappali, éjszakai krém. Micellás vìz.

Kozmetikus radíroz/masszíroz időnként.

márc. 8. 11:10

Én nagyon nem használok semmit.

Hideg vizes arcmosás. Néha C vitamin olaj. Eucerin arckrém, ami pigment foltokra való és ez elvileg fényvédős is.

Néha lehúzható maszk. Rossmannos.

Néhány hete kenem a szemem környékét valami szintén rossmannos szemkörnyék ápolóval és Q10es arckrémmel.

Egyik sem az igazi. Allergia miatt.

10. Channa* (válaszként erre: 8. - Timycat)
márc. 8. 11:07

Megírod, hogy milyen cuccokat használsz? Mindegy hányféle;)

Milyen szemre valót? Milyen fényvédőt?

9. tien
márc. 8. 10:28

Sok alvás.

Nyugodalom ,ohne stressz.

Friss levegő,mozgás.

A többi krém ,retinol ,aha hámlasztó és a kutya seggkenőcse(kék Lukács);sz@rt sem ér ,ha olyan vagyok mint a mosott rongy.

márc. 8. 09:53

Keresem még a rutint.

Jelenleg reggel egy feltöltő szérum, arra hidratáló (szemre is külön) majd egy 50 faktoros fényvédő.

Este lactacydos lemosás, szérum, hidratáló (szemre is).

Micellás vízről leszoktam, pedig kellene, ki is van készítve, de nem használom, ahogy leszoktam a téli savazásról is.

Össze kellene magam szedni, meg végre kellene választanom egy márkát is. Jelenleg 4 gyártó cuccát használom párhuzamosan, biztos nem optimális.

márc. 8. 09:43
viz, arclemosó, micellásviz, hidratáló krémek
márc. 8. 09:37
Csak micellás víz. Én belülről szépítem a külsőmet.😊
márc. 8. 09:36
Semmit. Esetleg fényvédőt.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook