Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám? (tudásbázis kérdés)
Akkor ne haragudj! Csak annyira sok gonoszkodó emberrel találkoztam már ezen az oldalon,hogy egyből azt hittem, hogy te is csak gúnyosan írod amit.
Egyébként marha érdekes,mert volt már hogy ugyancsak Pestről vártam csomagot, ajánlva, vagy elsőbbségivel nem tudom soha melyik az amivel másnapra itt van és majdnem egy hét után jött meg. Most meg simán gyakorlatilag a következő munkanapra. Hála isten már nem olyan a posta sem mint rég,hogy 1-2 hetet kellett várnunk egy csomagra.
Sziasztok! Aki kérte, hogy majd mondjam el, mikor ért ide a csomagom, ma azaz hétfőn délelőtt.
Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
Erre már kiírtál egy szavazást is ...
Ha szerencséd van, hétfőn. Kedden mindenképp odaér.
Értelek. Én is drukkolok neki.
Csak azért írtam az időpontot, mert nekem is így mondták itt a helyi postán. Igaz, hogy nálam nem csomagról, hanem pénzről volt szó.
További ajánlott fórumok:
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Eltört a csuklóm, ideiglenes gipszem van, és pénteken cserélik. Gondolkodom azon, hogy műanyagot kérjek-e? Melyik jobb?
- Tanácsokat kérek! Barátomat megbántottam hétvégén, és azt mondta nem találkozunk emiatt 2 hétig. De születésnapja lesz most pénteken...
- Rendelnétek ilyen helyzetben csomagot?
- Ha levélként adok fel egy csomagot, de nem dobozban van becsomagolva, hanem csak simán papírban, más összegért viszik el?