A pasival egyszer beszélgettem közösségi oldalon, felhozta, hogy majd találkozhatnánk, de azóta semmi. Érdemes keresnem szerintetek? (tudásbázis)
Igen, ő is az. :) Az utóbbi időben kicsit (na jó, nagyon) eltávolodtunk egymástól, de most újra egymásra találtunk. Én őt szeretem, most jó minden, remélem így marad. :)
A fiúval pedig, aki miatt kiírtam a fórumot randi címszó alatt többször nem találkoztunk, viszont véletlenül igen (ugye mikor az ember már nem is akar valamit :DD), továbbra is tartom azt, hogy nem illettünk volna össze, de ilyen távoli barátok még akár lehetünk is. :)
Ahh értem. Akkor azért bonyolultabb a dolog :) éS a volt barátod, aki azóta jelenlegi barátod újra, ő is huszonéves ? :) csak mert ezt úgy kiemelted az elején, hogy ti azok vagytok a kiszemelt fiúval :)
Bocsi amúgy, csak ha már így belekezdtél a fórumba, érdekelnek a részletek :D
Ennyi? Nem vagy valami bőbeszédű :) De hát egyszer már találkoztatok személyesen nem ? :) Akkor bejött?
Vagy most a belsője nem jött be ?:)
nem.
csak udvariaságból mondta.
Nem sietek. :)
És köszönöm a válaszokat mindenkinek, igazából én is így érzem, hogy ez ennyi... Ez a beszélgetésünk tegnapelőtt volt.
A közösségi oldalon sem keresett?
Gondolom, ott üzenhetnél neki valami semleges témában, de szigorúan csak egyszer! Ha akarja, fel tudja venni veled a kapcsolatot, ha nem, Te alkalmat adtál rá, de nem érdekelted.
:)) ha találkozni akar veled, majd randira hív.
ezt értsd meg.
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Ha találkozhatnál, egy, már nem élő híres emberrel, ki lenne az? És miért?
- Tudnál élni a Facebook és más közösségi oldalak nélkül?