Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok? (beszélgetés)
Üdv!
Ki tudja megmondani, hogy tudom megnézni a facebook-on,hogy ki bökött meg?
Köszi előre is!:)
Bocsi.
Szóval regisztrált a Facebookra és nem tud üzenetet írni. Azt írja ki, hogy: "Sajnos az üzenetei jelenleg nem hozzáférhetőek. Kérjük, próbáld meg később!"
Valami aktiváló kódot is küldött e-mailben, de ha a linkre kattintottunk, akkor nem történt semmi, a kódot meg nem tudom hova kéne beírni. Lehet, hogy ezért nem enged üzenni? Vagy ez valami átmeneti hiba? Vagy esetleg a regisztráció után csak bizonyos idő után enged írni?
Köszi segítséget :)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A párom most regisztrált Facebookra
Figyeljetek oda, mert valakik létrehoztak egy face.HU- oldalt. Ha ennek megadjátok az adataitokat, nagy gubanc lehet belőle!
Az eredeti face, az COM-ra végződik!
Sziasztok!
Én személyessen nagyon szeretem ezt a közösségi oldalt minden meg van benne ami kell ..!!
igen
játszani szoktam rajta leginkább
ezmiez?
Bocs, ez egy érvénytelen visszaigazoló kód volt.
Mobiltelefonszámod sikeresen megerősíésre került.
válasszak opciót? :D
Elegem van az iwiw-ből, egy lassú f*s az egész, mindig karbantartanak, sztem törlöm is majd magam...
Marad a facebook, ami ezerszer szórakoztatóbb és igen ritkán hibásodik meg.
csúsztatnak!
2 ismerősöd a válaszodra vár
(nincs ismerősöm egy sem)
2 üzenet 2 ismerősnek jelölés
olvastalak!!!
ezt a kapcsolatot minnél előbb be kell fejezni!!!!
ezek után semmit se lehet elhinni amit mond!!!
nehogy megpuhítson!!!
Beleolvastam! Nagyon durva!
Hát ezekkel a külföldiekkel vigyázni kell... Tartózkodási engedélyért sokmindenre képesek...
Bosszuld meg, megérdemli a szemétje :))
no ez igen nagy meglepetés lehetett!!!
de jobb ha kiderült!!
inkább előbb,mint utóbb!!!
Tudom hogy nem a facebook tehet. Es tenyleg jobb hogy kiderult.
Szerintem nem a mienk az elso es nem az utolso ilyen tortenet, csak nem gyakori. A kozossegi oldalaknak megvan a rossz oldala is. Vigyazni kell nagyon.
Uhh jajj, ez nagyon durva!!!
De erről nem a facebook tehet.
És ha nem haragszol, egy személyes vélemény: szerintem jobb, hogy kiderült. Az ilyen férfitől mentsen meg az Isten!
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Tudnál élni a Facebook és más közösségi oldalak nélkül?
- Közösségi oldalak (iwiw, facebook) és a magánszféra
- Facebook közösségi oldalon már idegenek is írhatnak egymásnak üzenetet? Ez ellen lehet tenni valamit?
- Szerintetek melyik a legnépszerűbb közösségi oldal a Facebook-on kívül?