Facebook közösségi oldalon már idegenek is írhatnak egymásnak üzenetet? Ez ellen lehet tenni valamit? (tudásbázis)
Persze, hogy kavarok, ki kellett próbálnom. Meg az eredetivel nem fogok írni bárhova, én nem feltűnősködni szeretnék, csak a barátaimmal beszélni.
Az, hogy nem olvasom el, egy dolog. De értesít róla, pirosan világít, meg mellé messengerbe el is küldi. Ahol a privát ismerősökkel beszélek, és ahol eddig az egyéb mappa se jelent meg csodás módon.
Nekem eddig se ment az egyébbe. Csak ismerős ismerősétől, de idegen nem írhatott. Inkább ezt mutatták volna be olyan kis bejövő akármikkel a változtatás helyett.
Írtam magamnak egy másik lappal, ami nem ismerősöm, közös ismerős sincs. Az üzentet látom, kérelemnek tüntette fel, de ott az üzenet is, látható, nyitható.
Eddig igy volt, az egyeb mappaba ment az uzenet.
De le is lehet teljesen tiltani, hogy valaki meg csak ne is uzenhessen.
Most pedig eloszor felkerest lehet kuldeni, hogy kesobb irhasson.
Komolyan mondom betiltanám!
Már gép és telefon nélkül nem tudnak a fiatalok beszélgetni!!
Borzasztó!
Nehéz nem tudomást venni, mikor messengerezek barátaimmal.
Ez egyre jobban társkeresésre és magamutogatásra megy ki.
Eddig be lehetett állítani, hogy " ki léphet veled kapcsolatba". Ez alatt volt 2 lehetőség: 1.ki jelölhet ismerősnek ( bárki, ismerősök ismerősei). 2. ki írhat üzenetet. ( bárki, ismerősök ismerősei)
Nem is tudott más írni. Most meg igen, mert nem egyéb van fent, hanem valami üzenetküldési engedély. De nem csak engedélyt küldenek, hanem írni is tudnak
Eddig is lehetett!!
Mi a baj ezzel?
További ajánlott fórumok:
- Küldjetek jelet egymásnak...
- Közösségi oldalak (iwiw, facebook) és a magánszféra
- Tudnál élni a Facebook és más közösségi oldalak nélkül?
- Szerintetek melyik a legnépszerűbb közösségi oldal a Facebook-on kívül?
- Pontosan hol lehet azt beállítani, hogy se megjelölni, se üzenetet küldeni ne tudjanak idegenek nekem a Facebook-on?
- Hol lehet azt a Facebookon beállítani, hogy az ismerőseim se látszanak az idegeneknek?