Pontosan hol lehet azt beállítani, hogy se megjelölni, se üzenetet küldeni ne tudjanak idegenek nekem a Facebook-on? (tudásbázis)
5. 00301065a7
2012. márc. 31. 18:47
Megtaláltam. :)
4. 00301065a7 (válaszként erre: 3. - Noncsi18)
2012. márc. 31. 17:59
Én nem egy embert akarok letiltani, meg az adatok láthatóságát már beállítottam a csak ismeőseimnek. Én azt nem találom, hogy hol van az, hogy senki idegen ne küldhessen nekem üzit, és meg se jelölhessen és ezek a jelek ne legyenek kint a nyitó lapomon. Ezt nem találom.
3. Noncsi18
2012. márc. 28. 05:02
Ramesz az adatvedelmi beallitasokra es ott van nalam legalul, hogy letiltott szemelyek es alkalmazasok. Arra ramesz es beirod az illeto nevet. Akkor azt se fogja latni, hogy te egyaltalan fent vagy facen es te se latod ot.
2. genlips
2012. márc. 27. 15:34
nekem még a régi fajta van, nem a timeline.
adatlap/ beállítások/ azon belül privacy settings/ és ott megtalálod a nyalánkságokat
1. 00301065a7
2012. márc. 27. 15:22
Pontosan hol lehet azt beállítani, hogy se megjelölni, se üzenetet küldeni ne tudjanak idegenek nekem a Facebook-on?
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Szerintetek kitörölhet egy fiú egy lányt ezért facebook-on?
- Hogy tudom pontosan beállítani a dátumkijelzős órát?
- Hogy és hol lehet átírni pontosan az e-mail címet másra, mint amivel regiztem a Facebook-on?
- Open Office-ban, hogy és hol lehet pontosan beállítani az oldal és sorszámozást?