Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
már amennyiben megpróbáltad neki elmagyarázni egyáltalán, hogy nem te írogattál, hanem valaki a feltört fiókodból
ha nem írtad le neki a szitut, nyilván azt hiheti, valami rosszindulatú p.. vagy, tehát magyarázós levél elküld, aztán onnantól probléma elfelejt.
Te nem is vagy regisztrálva az iwiwen, mert te egy nem létező személy vagy, egy Gabriella nevű unatkotzó, magányos és szomorú nő álneve, mert ő maga nem meri felvállalni azokat a bántásokat,amiket másoknak ír.
ez mind stimmel:
- Kaszás Attila iránti rajongás
- sokat jársz színházba
- sokat ülsz a gép előtt
-és sajnos igen, az is, amit én írtam, hogy egyedül élsz, magányos vagy.
vagy ha te mégis timi vagy, akkor hogyhogy csak egy ismerősöd van itt? miért nem volt fotód? aztán miért lett hirtelen?
kérlek ne sértődj meg azon, amit most írok neked. szerintem jobb lenne, ha kevesebbet ülnél otthon egyedül, többet járnál el társaságba és megpróbálnál minél több új embert megismerni. és az emberekben nem a rosszat, hanem a jót látni. hidd el, hogy ettől sokkal jobban éreznéd magad, és sokkal tartalmasabb lenne az életed. hidd el, hogy ezt nem bántásból, hanem jó szándékból írom. kérlek gondolkodj el rajta.
szi
Ez a facebookos levél
ez így előzmények nélkül teljesen értelmetlen
miért írja, hogy "mégis létezel"?
hello!!!!
hát mégis létezel!! ez nagy öröm. és az is, hogy 18éves vagy...
viszont úgy látom, az apám a kedvenced. akkor viszont végképp nem értem az egészet.
elmagyaráznád?
Pl ezt írta
a feltörés annyi, hogy kitalálták a jelszavad.
kérdés az, be tudsz-e még lépni.
ha igen, akkor
1. változtasd meg a jelszavad, de ne mama12-re, hanem valamire, amit nem talál ki senki
2. írjál elnézést kérő levelet, amiben megmagyarázod, mi történt.
mi ezen a bonyolult?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon.
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?