Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon. (tudásbázis)
igen, mindenki, de mit számít, hogy vadidegenek szépnek látnak vagy nem?
Az lásson szépnek, aki számít az embernek.
Hagyjátok, nem fog eljönni, legalábbis beírni már tuti nem.
Ha akar magán változtatni, fog, ha nem, nem , Így járt.
akkor kurva ronda vagyok és hazudok is, de szerintem sem annyira fontos...őszinte tekintet, stb.
összhatás!!!
amúgy 10 pontos kérdés, jót virultam rajta
úgy néz ki mint az unokaöcsém, nincs vele semmi baj :)
csak a kép bal fele piszit furi :D
Én is és még sokan mások is rajtam kívül próbáltunk adni egy pár tippet,amivel feldobhatnád a külsődet.Helyes srác vagy,semmi okod "bújkálni"...:)
Balukapitány adj vmi életjelet!!!
Sziasztok!
Igazából nem értem,hogy miért kell "leszólni" ?
Mi a baj vele? Ja,hogy nem áll jól a haja? És akkor mi van?Meddig tart alakítani rajta?Más ruhát felvenni?Meddig tart?
Nem ismerjük,nem tudhatjuk,hogy milyen ember. Lehet,hogy egy multimilliomos akárki,nemde? Gondolom,ha ez nyilvánvaló lenne,akkor rögtön "szép lenne" azoknak,akik most fikázzák-tisztelet a kivételnek.De ha nem multimilliomos és megszólal lehet,hogy mindenkinek tátva marad a szája,mert intelligens és van kisugárzása. És az,aki fikázza inkább ne szólaljon meg,mert a kapanyél biztosan kilóg!
Nyilván egy páran elmondták,hogy mit kéne tennie,hogy előnyösebb legyen,valószínű,hogy meg is fogadja a tanácsokat.
Az,aki gúnyolódik,előbb gondolkodjon (habár az ilyenek nem szoktak...),hangsúlyozom,tisztelet a kivételnek,mert volt aki normális hangnemben írt!
Még azóta se jött?
"bezsebelni a bókokat"
pl. mert össze voltunk zárva egy táborban:D
NYILVÁN nem lényegtelen, h h néz ki valaki, de szerintem komoly kritérium általában csak az szokott lenni, h legyen ápolt és igényes vki. ezt meg bárki teljesítheti. nálam legalábbis ez a minimum...ami eszembe jut, az max. még annyi, hogy ne legyen túl pattanásos (amin szintén könnyen lehet segíteni, ez is igényesség), illetve - hát igen -, ne legyen nálam alacsonyabb:) (mea culpa :D)
Szerintem aki nem mer magáról képet felrakni (mint ahogy én sem, vagy te sem), semmi joga köcsög véleményt leírni.
Amúgy mindenki megnézhet a jogsin, vagy a személyin milyen képeket tudnak csinálni a valóságban helyes emberekről is, így szemből.
Ősz, teljes,gondozott szakáll,(az is ősz)szemüveges,olyan 185 magas,96 kg,és a szemüvegen át sugárzik a barátságos,értelmes tekintete.
---Nem,nem piros a ruhája!!!!
:)))
Nem Ő a Télapó!
De majdnem.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy ki nézte meg az adatlapomat?
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Hogy tudom a születésnapi vonalzót a női vonalról átrakni az adatlapomra? Hiába kattintok jobb egér gombbal, nincs olyan, hogy másolás.
- Mióta lehet látni, hogy az iwiwen ki nézi az adatlapomat?
- A facebook-on hogyan látom, hogy ki nézte meg az adatlapomat? Ha én megnézek valakit, ő látja, hogy megnéztem?