Mióta lehet látni, hogy az iwiwen ki nézi az adatlapomat? (tudásbázis kérdés)
De ha végigcsinálom csak ezt kapom:
Iwiw telepítés
0 hozzászólás Írta mibajod 3 hete
Hiba történt!
A rendszer túlterhelt, vagy nem teljesítetted a lépéseket!
Címkék: iwiw who view ki nézett meg - Kategória: Közösség
Na,ez most így nagyon érdekes...:O
Na,valami ilyesmi szöveg:
Iwiw - Ki nézte meg az adatlapomat?
0 hozzászólás Írta mibajod 1 hete
Bizonyára te is szeretnéd tudni, hogy ki nézte meg az iwiw adatlapodat, de eddig a rendszer nem adott rá lehetőséget!
Most egy külső alkalmazással megtudhatod, hogy ki nézegeti a profilodat!
De cserébe az alkalmazásért én is kérnék tőled valamit!
Nyomd meg az alábbi Megosztás gombot,majd a felugró ablakban a Megosztom gombot!!
Ha a fenti két lépést teljesítetted, akkor tudod letölteni az alkalmazást, az alábbi linkre kattintva:
iwiw who viewed me_app_telepítés
Használd egészséggel!
:OOO
Akkor ne hagyj bennünket kétségek között! Mert én kaptam ilyen körüzeneteket, hogy ha nem kóldöm el 100 mbernek, akkor az iwiw úgy veszi, hogy nem létezek, és kizárnak. Na én írtam a Gépháznak, hogy hogyan gondolják ők, hogy engem arra akarnak rávenni, hogy 100 embert zaklassak...Visszaírtak saját emailre, hgy ilyet ők soha nem kérnek, ez kamu.
Úgy látszik, ez ügyben is az illetékest kell megkeresni:)
Nem, de egy ismerősöm igénybe vette ezt az alkalmazást. És ez az iwiw által jött úgy, mint az egymás szemében vagy a ki öregszik hamarabb.
Utána nézek, mert ez most tényleg nem úgy tűnik, mintha kamu lenne! :(
Pl.győzelemérzetet ad,információt arról,hogy tényleg lesöpörték,vagy csak műbalhé az egész és presztízs-kérdés...Aj,gyerünk már,nehogy ezek ismeretlen életérzések legyenek nektek,mert rögtön irigykedni fogok!!!:DDD
;)
nincs ilyen.
irtak is rola az iwiwen hogy ezek csalok akik ezt az üzeneteket küldik és az iwiwnek nincs ilyen programja
További ajánlott fórumok:
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Szerinted mi lehet ez az arcomon?(Kép az adatlapomon)
- Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy ki nézte meg az adatlapomat?
- Hogyan lehet az adatlapomra vonalzót feltölteni?
- Hogyan lehet elérni, hogy egy adott személy ne lássa az adatlapom iwiwen?
- Hogyan lehet letiltani ismerőst iwiwen és facebook-on, hogy ne nézhesse meg a képeimet, adatlapomat?