Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy ki nézte meg az adatlapomat? (tudásbázis)
Tehát nézegetek egy számomra idegen adatlapot, közös ismerőseink sincsenek.
Igen, azt már észrevettem, hogy a jobb oldalon egy sávban felhozza, a "Kit ismerhetek?" listára.
De: Én is megjelenek őnála, az ő "Kit ismerhetek" listáján?
Ha így van, az elég érdekes... gáz...
Mi ebben az érdekes, ha vannak közös ismerőseitek? Észrevehetted, hogy a jobb oldali sávban van egy Kit ismerhetek? típusú névsorolás, a fb kombinálja nekünk oda. Sőt, ha olyan adatlapot nézel meg, akivel egyetlen közös ismerős sincs, ő is oda kerül, te pedig az ő Kit ismerhetek listájára.
Nem árt óvatosnak lenni, ha csak bámészkodunk :)
Nincs ilyen alkalmazás. :)
"Több olyan fórum létezik, ahol a felhasználók a témáról értekeznek. Az egyik ilyen topikban a Facebook egy dolgozója, Keith Adams is megszólalt, aki a kérdésre, miszerint van-e lehetőség megtudni, ki járt a profilodon, egy egyszerű nincs szóval felelt." :)
Azt is írja a cikk, hogy időközönként kijönnek erre programokkal, de szerencsére ezek többsége amellett, hogy haszontalan nem okoz kárt sem a felhasználónak, csupán a terjesztőjének gyűjt követőket abból a célból, hogy annak későbbi megosztásai, közölnivalói és reklámjai minél szélesebb körhöz jussanak el.
Mindenki azt mondja, h lehetetlen, h lenne olyan alkalmazás, amivel meg lehet tudni, h ki nézte meg a facebook adatlapodat.
Velem azért történnek érdekes dolgok, amik miatt úgy gondolom, vlami van.pl:
Kedden késő este "book"-oltam kicsit.Észrevettem, h egy általános iskolai volt osztálytársam (nick nevemből kitalálható a korom, tehát nem friss kapcsolat) képeket posztolt a kisbabájáról, rákattintottam a lapjára és végignéztem a képeket.Fel sem tűnt, h egyébként mi nem vagyunk ismerősök, vlószínű olyan a beállítása, h az ismerőseinek az ismerősei is láthatják a képeit.Van több közös ismerősünk (a többi volt osztálytárs).Nem like-oltam, v jelöltem meg 1 képet sem, tehát nem hagytam látható "nyomot" magam után:-)Nem vagyunk szinte semmilyen kapcsolatban, tavaly találkoztunk 1 osztálytalálkozón, de sem előtte sem azóta nem találkoztunk, beszéltünk.Na tehát megnéztem az adatlapját kedden este 10-11 óra között, majd 23.54-kor jött egy értesítő e-mail, h ez a volt osztálytársam bejelölt ismerősnek......Telepátia?? hát mindenesetre furcsa
Nem biztos :D
Vannak kiválasztottak :D
Fizettek?Én úgy emlékszem, ha beléptél, nem titkosan, meg tudta nézni az illető, hogy megnézted.Ha viszont rejtetten nézted meg, nem...
Az iwiwnél se volt már ilyen...
Csoda, hogy a myvip túlélte az iwiwet ,pedig régebbi-
De miért akarja valaki tudni, hogy ki nézte meg?
Ez miért fontos?
Csak jelzem, hogy az én titkos alkalmazásomat úgy hívják, hogy született királyság, emellett nincs szükség FB profilra.:D
Garantáltan nincsenek efféle gondjaim...
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudom facebook-on megnézni, ki nézte meg az adatlapomat?
- Hogy kell a facebook-on az adatlapomat a régire visszacsinálni?
- Hogyan tudnám megnézni vagy feltenni, hogy hányan nézték meg az adatlapomat?
- Hogyan lehet letiltani ismerőst iwiwen és facebook-on, hogy ne nézhesse meg a képeimet, adatlapomat?
- A facebook-on hogyan látom, hogy ki nézte meg az adatlapomat? Ha én megnézek valakit, ő látja, hogy megnéztem?
- Véletlen vagy nem, hogy facebook-on ugyanazok az ismerősök jelennek meg mindig az adatlapomon, csak más sorrendben?