Létetzik Budapesten tb támogatott, fájdalommentes fogorvosi ellátás? (tudásbázis kérdés)
Orvost választani lehet-- de sajnos csak magán alapon, s talán csak altatásban nem érezni semmit.. de sajnos mindkettőnek kemény ára van.
Amúgy nekem a fogkőlevétel.. nem érzéstelenítés.. de kibírható
TB alapon csak ahhoz, akihez valaki tartozik állandó bejelentett lakcím alapján. De nem hiszem, hogy bármelyik orvos is arra törekszik, hogy a legnagyobb fájdalmat okozza... kérni kell.. extra érzékeny.. ha lehet kér érzéstelenítést.
Nekem volt 2 gyökérkezelésem,fogtömésem és egy műtét a szájsebészeten amikor a foggyökétcsúcsot levágják az íny felnyitásával.
Egyiket se éreztem.Szurit adtak előtte..
A műtétet szájsebész csinalta azutan fajt miutan kiment otthon az erzestelenito..jegeltem meg gyogyszereztem.
Tb volt az összes,nagyon jo dokikkal de ha nem ide tartozol tök mindegy mit írok.Nalunk pl utca szerint megy a dolog.
Két napja húzták ki a durván gyulladt, cisztás rágófogamat és matatáson kívűl semmit sem éreztem, igaz 3 szurit kaptam:D Pedig előző nap a fogmosástól is meg akartam bolondulni.
Ez volt az első ilyen eset és orvos, az igaz. Máskor a gyökèrkezelés is fájt gyulladtan
Ez azért nem minden esetben van így.
Fiamnak gondja volt a fogával,reszketett minden fogorvostol a lakhelyén akit ajánlottk neki.
Emlékezett hogy nagyonrégen szülőhelyén volt egy fájdalommentes beavatkozásban része. Telefon, 180km utazás, és nevetve jött ki injekciózás után, mert azt sem érezte. Tömés volt, nem húzás.
Fájdalommentes? Ezt, hogy érted?
Kapsz érzéstelenítőt és akkor nem fáj, ha húznak, fúrnak, tömnek.
Nekem sosem fájt még.
Minden embernek más a fájdalomküszöbe.
Úgyhogy hiába is ajánlanám az orvost, mert ami nekem fájdalommentes volt azt lehet, hogy nehezen viselnéd.
Volt olyan fogorvosom, aki addig duruzsolt, beszélt munka közben, hogy majdnem elaludtam.:)
Szia.
Akkor megy többnyire fogorvoshoz az ember kezelésra, amikor fáj (95%). Szóval eleve nem lehet fájdalommentességről beszélni és nincs is, csak az olyan, amit altatásban végeznek, de az nagyon ritka. (mindegyiken túl vagyok/altatás és eset fogorvos)
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Tudtok ajánlani Budapesten jó, fájdalommentes fogászatot, fogorvost?
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálati helyeket keresek Budapesten ahol OEP támogatott a vizsgálat.Tudnátok segíteni?