Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre (beszélgetős fórum)
Ismétlés a tudás anyja/apja!
Régi,de felhoztad,így én is felhozom:írtuk,Pestre kellene jönnöd,a kezelésre,amiről elismerted,hogy jó lenne...nem lesz városnézés!
Még mindig nem képek jelet!!
Hozzászoktak volna,hidd el.Nem kell megfutamodni.Ez olyan,mint a krumpli és a burgonya
Lementem falura nyári szünetben,a kukorica szót furcsállották.Két hét múlva én is tengerit mondtam,spontán.Szóval,csak lazán!
Sajnálom,hogy félreértettelek.Az előbbibe beleolvastam,tényleg rosszindulat nélkül kérdezem,hogy pszichológushoz sikerült eljutnod?
megsúgom,én is járok,tényleg nem gáz és segít!
"mert van ilyen végzettségem és ide vettek fel. Az eladói munkákra még interjúra se hívtak be, pedig olyan végzettségem is van. És ha a pszichiáter szerint is alkalmas vagyok rá mert direkt megkérdeztem akkor mégis mi a baj? Valamiért mégsem vagyok a zárt osztályon, bár tudom sokak szerint odavaló lennék, még családon belül is."
Itt a családodról a véleményed
évekig budapesten laktam, tehát akkor ennyi erővel az egykori önmagammal szemben előítéletes vagyok a te felfogásod szerint.
A családomat nem utálom, csak az unokatesóimat és az ő családjukat, más családtagot nem.
Volt kollégáimmal nincs kapcsolatom, nem foglalkozom velük
a családodat,a volt (nem idősotthoni) kollégádat biztosan.
A budapestiekkel erős előítéleted van.-nem utálod!Esküszöm,nem vagyunk rosszabbak,mint a vidékiek,bűncselekmény mindenhol van.Kőbánya nem a legrosszabb hely.
Tényleg a Bajcsyban születtél,másnak írtad,hogy ott keresse a már bezárt szülőotthon papírjait!
Akkor a Bajcsyba kell menned, akkor segítségemre lehetsz, én már nem ott lakom. Menj be és szerezd meg a jogi osztály telefonszámát és írd le nekem. A honlapon csak a központi szám van rajta. Ha van időd akkor akár személyesen is megkérdezheted mi ennek a menete pontosan. Ne a szülészeti osztályra menj, mert én is azt hívtam fel reggel, pár napja személyesen kaptam a telefonszámot, csak akkor már nem voltak bent.
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Szerinted is sok pofátlan ember él/van Budapesten?
- Hol jobb élni Budapesten vagy vidéken? Tapasztalatok?
- Vajon többen születtek Budapesten vagy kevesebben, mint amennyien jelenleg ott laknak?