Tudtok ajánlani Budapesten jó, fájdalommentes fogászatot, fogorvost? (tudásbázis)
Én a kőbányai egészségházban tudok egy nagyon aranyos doktornőt, aki kedves és ügyes, látszik hogy szereti az embereket és azt, amit csinál. Dr. Orgován Szilvia a neve, időpontot kell kérni telefonon.
Magánban 6 darab tömés elég húzós lenne és az érzéstelenítő ott is ugyanúgy fájna. Egyébként csak az injekció fáj, abból is csak az első, és az a fájdalom elhanyagolható a szörnyű fogfájáshoz képest. Többet kell kérni, nekem négyet is be szoktak szúrni, különben fáj a kezelés. A második injekciót pedig már úgysem lehet érezni, úgyhogy inkább adjanak be többet, minthogy fájdalmam legyen.
Szólni kell, ha fáj, különben magától nem tudja a doki és nem tud beadni még egy érzéstelenítőt.
Nem értem, hogy miért törölték a nevetős fejeket...
Na, lényegtelen.
Tehát, nem létezik fájdalommentes fogászat, mert a szurit mindenképp érzed, de a fogfúrást és tömést nem lehet már érezni.
Nem fáj sem a húzás, sem a tömés, sem a gyökérkezelés, csak is az érzéstelenítő beadása.
Ha altatásban csinálják, akkor fáj a szuri, amit beadnak.
Ennyit el kell tudni viselni.
Annyira cukik vagytok, mikor ilyeneket kérdeztek. :)
Kaptál szurit, meg mindenféle érzéstelenítőt? Nem lehet hogy esetleg gyulladt a fogad?
Gyökérkezelés/előtte antibiotikum kúra. Röntgenen is jobban látszanak az ilyesmik, ha a doki nem biztos a dolgában, bár én is csak találgatok...
További ajánlott fórumok:
- Létetzik Budapesten tb támogatott, fájdalommentes fogorvosi ellátás?
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?
- Ismeri valaki dr. Takács László fogorvost Budapesten?
- Ismeri valaki a Hungarodental fogászatot Budapesten?
- Gyermekfogorvost keresek Budapesten