Milyen meddőségi vizsgálatok vannak? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm.
Azt nem tudok kell-e átjárhatósàgi, mert bár a méhenkívüli miatt a jobb vezetőm kivették, de a balban találtak egy cisztàt szétszakadva. A bal megmaradt. De orvos lombikot mondott, ahhoz meg azt olvastam, van ahol kötelezően kérik...
Szia!
Nem ugyanazok a vizsgálatok mindenkinél, így nehéz megmondani, mit fog kérni az orvosod. De például neked nincs szükséged átjáhatósági vizsgálatra, ami az egyik alap szokott lenni.
Kitartást kívánok nektek ehhez a hosszú és nehéz úthoz! Remélem mihamarabb sikerül!
Férjem 42, Én 30 èves vagyok.
Háromszor voltam már spontán terhes, Férjemtől. Elvesztettük a Babákat; 9 hetesen (szívleállás), 20 hetes 5 naposan (méhlepényi ciszta) ès 6 hetesen (mèhenkívüli terhesség), miatt.
Sziasztok.
Tavasszal kell mennünk a meddőségi vizsgálatokat, elkezdeni. 1-2 vizsgálatot elmondott az orvos, de a többit nem. Nagyjából utána jártam, de jó lenne tapasztalt nőkkel/férfiakkal beszèlgetni, erről.
Mindenkinél ugyanazok a vizsgálatok, vannak?
Köszönöm, ha válaszoltok.
További ajánlott fórumok:
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálat
- 35év felett - meddőségi vizsgálatok - stressz - van remény?
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálati helyeket keresek Budapesten ahol OEP támogatott a vizsgálat.Tudnátok segíteni?
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Meddőségi vizsgálathoz milyen laborvizsgálatokat érdemes elvégeztetni a ciklus 3. napján?
- A debreceni klinikán a meddőségi szakrendelésen milyen vizsgálatokra kell számítani?