Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház (beszélgetés)
Kedves Dzsudzsa!
Köszönöm, hogy írtál! Remélem hamarosan sor kerül arra, hogy priviben is érdeklődjek :)))
Szép estét!
Niki
Én a Róbertben szültem márciusban. Ha még egyet szülnék, nem kérdés, hogy ott :)) A terhesgondozást is ott csináltam végig.
Ha konkrét kérdésed van, írjál nyugodtan, priviben válaszolok.
Ébresztő Anyukák! :)
Kíváncsian várom az infóitokat az említett 2 intézményről. Biztosan szültetek néhányan a Maternityben vagy a Róbertben, reménykedem hogy egy picit erre felé is benéztek. :)
Ha jól tudom,akkor a Robiból is mentő viszi a babát,ha gáz, van. Maternityből is,csak ott a János közelebb van.
Februárban voltam a Robiban kórházlátogatáson. Igazság szerint a kiegészítő költségekkel van gondom. A maternityben feketén-fehéren ott van,hogy ennyi és kész. Nincs ún plusz ktg. Eda/császár/, fürdőszobás szoba vagy sem, kötelező konzílium a Robiban plusz költséges, a maternityben benne van az árban.
Kedves Durciful!
Kérdezhetnék tőled privátba egy-két dolgot, mert lenne ami érdekelne, persze ha nem zavarlak vele.
Ha valakinek akad némi tapasztalata, vagy az egyik, vagy a másik intézménnyel kapcsolatban, kérlek titeket, osszátok meg velem (velünk).
Jöhet a sok pozitívum és negatívum!:)
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Maternity magánklinikával kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata?
- Kútvölgyi "upgrade", azaz Maternity magánklinika...