Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Petesejtdonoros lombik fórum

Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
40120. Hannelore (válaszként erre: 40116. - Zsuko84)
dec. 17. 21:11

Köszi! 🙏 Reménykedek benne, hogy így lesz.

Hihetetlen hogy nálatok már ilyen közel van a megérkezés nagy pillanata! 🥰

40119. zsuko84 (válaszként erre: 40117. - Lombikozunk2023)
dec. 17. 17:07
Ezek nagyon jó hírek! 😊 Szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben haladjon!🍀
40118. Mancs75 (válaszként erre: 40117. - Lombikozunk2023)
dec. 17. 00:35
Nagyon örülök a jó hírnek.☺️ Azért pihenj, ahogyan, amennyit tudsz és amennyi jólesik.😊 Ez a tél most úgyis olyan kellemes, kuckózós, meleg teát iszogatós (csak azért nézd meg, milyen teák javasoltak kismamáknak😊), tegyél be kellemes zenéket és nyugtasd a lelked.☺️ A legjobbakat kívánom, vigyázz magadra.😊🍀
dec. 16. 23:28

Sziasztok, köszönöm a bíztatást mindenkinek :)

Voltam dokinál van pulzálás, vérzést nem látott. Azt mondta valószínű, hogy a növekedés miatt elpattan egy-két hajszálér és azt láthattam. Mondta, hogy elég sokszor előfordul az első trimeszterben, de még van akinél később is. Egy kicsit megnyugodtam, meglátjuk, hogy alakul.

40116. zsuko84 (válaszként erre: 40115. - Hannelore)
dec. 16. 21:00

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. 😔

Kívánom, hogy minél előbb megtaláljátok, hogy nálatok mi a megoldás. 🍀

Én most a 36. hétnél tartok. Már nincs sok hátra. 😊

40115. Hannelore (válaszként erre: 40114. - Zsuko84)
dec. 16. 18:16

Köszi az érdeklődést Zsuko. Sajnos most se történt beágyazódás. :( Nincs több embriónk, úgyhogy majd el kell döntenünk, hogy hogyan tovább. A Reprofit nem javasolt az én oldalamról semmilyen további kivizsgálást, de én el fogok menni egy meddőségi immunológushoz, függetlenül attól, hogy az uNK-m rendben volt. Aztán valószínűleg genetikailag tesztelt donorembrióval próbálkozunk jövőre.

Te már hányadik hétben vagy? :)

40114. zsuko84
dec. 16. 16:00
Hannelore, szabad érdeklődni, hogy nálad mi a helyzet?
40113. zsuko84 (válaszként erre: 40111. - Lombikozunk2023)
dec. 16. 15:59

Teljesen érthető az aggódásod. Ahogy Mancs is írta, mindig lesz miért aggódni. Én is szinte végig szorongtam a terhesség első 20-22 hetét. Minden vizsgálat előtti napok pedig marha nehezek voltak. Aztán a 22. hét óta már nem szorongok, csak simán aggódok.

Nagyon örülök, hogy van megtapadásod és bízom benne, hogy minden rendben lesz.

40112. Mancs75 (válaszként erre: 40111. - Lombikozunk2023)
dec. 15. 22:13
Őszintén átérzem a helyzeted, amit a folytonos aggódásról írsz, azt is, és sajnos mindig lesz miért aggódni. Hogy a baba rendesen fejlődjön, hogy minden genetikai UH rendben legyen stb. Ahogy az ember kilábal az egyik miatti aggodalomból, mindjárt ott van egy másik dolog/következő vizsgálat amivel az ember gyötörheti magát. Nem tudok okos dolgot mondani, én végig paráztam a terhességet, illetve amikor hosszabb idő telt el a vizsgálatok közt, akkor voltak nyugodtabb periódusok, de ahogy közeledett a vizsgálat, úgy lettem egyre feszültebb és idegesebb. Ettől függetlenül vagy épp ezért azt mondom, próbálj valahogy lazítani, terelni a figyelmedet, olyan dolgokat csinálni, amik örömet okoznak. Hiszen az ember nem bolondulhat bele, és a babának sem kell a sok aggódás. Kitartást kívánok és hogy csodás, pozitív hírekkel gyere mindig!❤️
dec. 15. 14:23

Köszönöm, hogy írtatok, nagyon félek, végre eljutottunk idáig és egyszerűen nem tudok boldog lenni, mert mindig aggódok valamiért. Eddig még megtapadás sem volt soha.

Nagyon bízok benne, hogy nekem is csak erről van szó és nem vetélés.

Pihenek aztán holnap meglátjuk mit mondanak. Mást úgyse nagyon tudok most tenni.

40110. Mancs75 (válaszként erre: 40108. - Lombikozunk2023)
dec. 15. 13:47
Nekem is volt ilyen, kb. négyszer az első trimeszterben, szerintem az első kb. olyankor mint neked. Rettenetesen megijedtem mert azt hittem, megint vetélés lesz de semmi nem volt és nem tudni mi okozta. Azonnal lefeküdtem, és sokat pihentem, az első alkalommal elmentem pár nappal korábban az orvosomhoz mint ahogy időpontom lett volna, utána már nem foglalkoztam ezzel ilyen szinten, csak többet pihentem a biztonság kedvéért. Az orvos nekem azt mondta amit Zsuko is írt, hogy valószínűleg felmaródás okozhatta. Bízom abban hogy neked is hasonló ok áll a háttérben. Sok szerencsét és a legjobbakat kívánom!❤️🍀
40109. zsuko84 (válaszként erre: 40108. - Lombikozunk2023)
dec. 15. 11:23

Szia!

Szerintem ez valami felmaródás lehet,de az a biztos, ha holnap beszélsz az orvossal. Nekem a 8. héten volt először kevés vér, majd utána feketés, végül barnás váladék, ahogy napközben ürült a kúp. Nálam nem találták, hogy mi okozta, nem volt hematómám.

Esetleg lehetne rektálisan alkalmaznod a kúpot és akkor megfigyelheted, hogy amúgy is előfordul-e vagy így nem.

dec. 15. 09:28

Sziasztok Lányok! Kérlek segítsetek. Utolsó menstruációtól számolva tegnap voltam 6 hetes. Ma reggel a Cyclogest kúppal ürült valami. Gondolom alvadt vér lehet, fekete színű, de nem sok, tényleg minimális, ilyen kis mák vagy homokszem nagyságú darabok. Történt valakivel hasonló, nagyon aggódok. Azóta nem ürült semmi, tök tiszta a tisztasági betétem.

Elnézést a gyengébb gyomrúaktól a részletekért.

Amúgy csütörtökön mennék uh-ra, de holnap mindenképp hívom az orvost.

Tudok mást tenni?

40107. Mancs75 (válaszként erre: 40105. - Juli76)
dec. 14. 10:10
Nekem majdnem végig kellett szednem, a harminc-valahányadik hétig és ugyanúgy ment mellette a Clexane is.
40106. zsuko84 (válaszként erre: 40105. - Juli76)
dec. 14. 09:35
Nekem kellett egészen a 28. hétig. Reggelente Clexant szúrtam (vagyis azt még most is szúrom), este pedig egy Aspirin protect ment.
40105. Juli76
dec. 13. 22:28
Van köztünk, aki Aspirin protectet szedett a beültetés után? Nekem ezt írták elő a köv.beültetéskor.
40104. Babszi76 (válaszként erre: 40101. - Juli76)
dec. 12. 18:59
Én is hosszasan véreztem.Sokkal előbb visszahívtak kontrollra de csak akkor mentem mikor elmúlt.Ott mondtam az orvosnak hogy miért nem jöttem előbb.Azt mondta hogy jól tettem semmi gond nincs
40103. Dorina83
dec. 12. 13:51

Szia

Nekem csak 1 hétig volt gyengébb vérzés.Utána 1 ciklust mindenképp ki kellett hagyni.

40102. Mancs75 (válaszként erre: 40101. - Juli76)
dec. 12. 13:48
Én már nem pontosan emlékszem hogy volt, de biztos nem véreztem ilyen hosszan a spontánok esetén, mert azok kb. olyanok voltak mint egy menstruáció, pár nap alatt lezajlottak. Egyszer volt missed ab, utána kicsit véreztem, de az is hamar elmúlt, lehet hogy pecsételés volt még aztán, de konkrét vérzés biztos nem. Nekem a Reprofit minden esetben azt írta, hagyjak ki három ciklust és a negyediknél kezdhetek újra, függetlenül attól hogy spontán vagy missed ab volt.
40101. Juli76
dec. 12. 10:40
Sziasztok! Ti is véreztetek még 2 hétig a vetélés után? Ez normális? A nőgy. azt mondta, kevés még maradt még benn, nem ürült ki teljesen, de ez normális esetben ki szokott ürülni a köv.menstruációval. Lehet, hogy mégis műteni kell, merthogy még mindig vérzek? Műtét után mikor lehet beültetni?
40100. Babszi76
dec. 9. 14:12

A kövi ciklusban januárban lesz a beültetés,h

Januárban..A koordinátor kérte hogy mától szúrjam a clexant!Más is ilyen korán kezdte szúrni

40099. Babszi76 (válaszként erre: 40091. - Panii)
dec. 9. 14:09

Szerintem a 8-8,5 az jooo.

7 fölött már jó

40098. Hannelore (válaszként erre: 40097. - Juli76)
dec. 8. 12:58
Akkor alighanem Bagócsi miatt van az elakadás.
40097. Juli76 (válaszként erre: 40096. - Hannelore)
dec. 7. 20:09
Nekem a Gál Andrea lett az új koordinátorom, de két hete csak azt írja, hogy még nem kapott választ a Bagócsi doktortól. Az Emesénél pár nap alatt mindig jött válasz.
40096. Hannelore (válaszként erre: 40095. - Juli76)
dec. 7. 10:37
Ki a koordinátorod? Nekem azóta hogy Andrea átvette a koordinálást, válaszol hamar, 1-2 nap a válaszadási idő kb, mint korábban Emesénél. De már nem Bagócsi a dokim, hanem egy cseh dokinő.
40095. Juli76
dec. 6. 22:51
Sziasztok! Nektek milyen gyorsan jön válasz a Reprofittól, amióta nincs az Emese? Én két hete nem kapok választ a Bagócsi doktortól.
40094. Mara77 (válaszként erre: 40091. - Panii)
dec. 6. 06:50

Szerintem sincs gond. 8-8,5 mm-rel, sőt. Nekem egy kivételével az összes beültetést 7-7,5 mm-rel csinálták s meg is tapadtak.

Pfff. Se a MACS, se a microfluid chip nem volt megoldható a férjednél?

40093. zsuko84 (válaszként erre: 40091. - Panii)
dec. 5. 20:02
Bocsi, de a 8-8,5 mm-es nyálkahártya nem jó? 7,5-el is csinálnak beültetést, több olyanról is tudok, akinek ennyivel sikerült.
40092. Dorina83 (válaszként erre: 40091. - Panii)
dec. 5. 17:14
Sajnos azt nem tudom,itthon hol csinálnak,nekem kinnt fogják csinálni.
40091. Panii
dec. 5. 08:26

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnos már minden házi praktikát (méhpempő, E vitamin, gránátalmalé, méhnyálkahártyavastagító jóga heti 5 alkalommal, stb) kipróbáltam, de nem igazán sikerült 8-8,5 mm fölé növeszteni. A plazmaterápia viszont nagyon érdekelne, olvasgattam is róla. Itthon azt vajon hol csinálnak?

A férjemmel a Profertil nem tett csodákat és sajnos az eredetileg betervezett spermaszelekciókat sem tudták végrehajtani, mert kevés volt a minta.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook