Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
16
Pulcsis hozzászólása:
Már csak Te hiányoztál ide így vasárnap délután 🤣🤣🤣

(Ugrás a hozzászólásra)

16
Enissa hozzászólása:

Én meg az olyanokon mosolygok, mint te, hogy nem tudja elfogadni azt amit a természet ad, amin nem lehet változtatni, mert nem kívánságműsor. Ha neked nem tetszik ne itt röhögj másokon, hanem fogd magad és utazz melegebb éghajlatra, vagy a fagyos, havas sarkokra!

Ha meg itthon tudsz csak maradni, fogadd el, ami adatik! Örülj, hogy élsz, van meleg otthonod, van előtted net, ahol ezt a butaságot letudtad írni.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
Timycat hozzászólása:

A betegség elfogadhatatlan egy orvostól? Adja vissza a diplomáját?

Szerinted mindenki rászolgál a nyavalyáira?

A stressz pl az smafu? A mai magyar eü-ben van bőven stressz, túlhajszoltság, amik sok betegségnek triggerelője.

Ha egy orvos, eü-ben dolgozó minden szempontból egészségesen akar élni az lenne az első, hogy elhagyja a pályát.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Mmacus hozzászólása:

Szia!

Ha előre közöltétek volna, mi a "normális" mennyiség, azaz nem vásárolható korlátlanul a napi ajánlat, persze, megérteném.

De hogy egy pillanat alatt 0 akciópontom lett, az azért durva. Vittétek volna le mondjuk 40-re...

Ez a napi ajánlat dobta fel egy kicsit a játékot. Eddig azt hittem, bárki megvásárolhatja a napi ajánlat kártyáit, korlátlanul. Menet közben szabálymódosítás? Ha már annyira "csípte a szemét" valakinek, akkor többször nem tetted volna be napi ajánlatba. De hogy nap közben kiveszed, nem korrekt.

Jó játékot mindenkinek.

(Ugrás a hozzászólásra)

jan. 25. 15:30
14
Enissa hozzászólása:

Naná, hogy csalódtak, ki örül egy agresszív hülye lánynak.

Gondolkodj, mit szólnál, a nagypapa ideges lenne, mert nem kapott időpontot, és földhöz vágná a mobilodat?

Aztán mondaná, bocsánat kicsi lány, de elkapott az ideg, mert 3 évet várhatok térdprotézisre!!

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Macsek. hozzászólása:

Szerintem az igazi fair play játékos te vagy. Aki nem vett egyet sem, mégis kiáll értünk.

Nem értem, másnak miért fáj, hogy időt és energiát belefekteteve többször megvettük az extrát. Nem csaltunk, nem csináltunk semmi tiltott dolgot. Láttunk egy lehetőséget, és megragadtuk. Az itt jelenlévő 2.127 játékosnak is lett volna lehetősége rá, de nem élt vele. Mi igen. És valóban több pontot össze tudtunk gyűjteni, mint egy közös térben cserével, de ezzel senkit nem hátráltattunk, és még egyszer mondom: nem csaltunk, a szabályok szerint játszottuk a játékot.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Amaunet hozzászólása:
Lesz megint ellenségünk és lesz kitől félnünk, akiktől majd jól megvédenek bennünket.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Zsuko84 hozzászólása:

Sziasztok!

Kicsit rég jártam erre. Tíz év hosszú küzdelem és várakozás után, múlt héten megszületett a kislányunk. 😊

Az általános kivizsgálásokkal kezdődött a történetünk, utána inszeminációk, majd két saját sejtes lombik következett. Közben volt egy méhpolip műtétem is. Aztán rátaláltam erre a fórumra, amiért nagyon hálás vagyok. Rengeteg dolgot megtanultam innen és ez alapján számtalan vizsgálatot elvégeztettünk (köztük pl. genetikai kivizsgálás, immunológiai kivizsgálások stb.). A vizsgálatok után még egy saját sejtesnek nekifutottunk itthon (bár minek, mert ezt is jól elbénázták), aztán még egy saját sejtest megpróbáltunk Brnoban. Utána egy petesejtdonoros kör következett immunológiai kezeléssel, ami sikerült is, de a 9. héten vetéléssel végződött. A második donoros kör egy másik immunológiai kezeléssel sikerült és végre a kezünkbe tarthatjuk a kislányunkat. 🥰

Ez így összefoglalva nem tűnik túl hosszadalmasnak és bonyolultnak, de akik itt vannak ezen a fórumon, ők tudják, hogy ez mennyire nehéz út. Ez a fórum nagy erőt adott, mert ahogy olvastam a történeteket, éreztem, hogy egyszer mi is célba fogunk érni. A saját sejtes próbálkozások kudarcai után mindig ott volt a remény, hogy van még lehetőség donor sejtes beültetésre. Ahogy a pici lányunkra nézek, egy percig sem fordul meg a fejemben, hogy valakitől egy pici sejtet kellett kapnunk, hogy Ő megszülethessen.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Enissa hozzászólása:

700 Ft-ból, mély levegőt lehet venni.

Két napról van szó, kérj a munkatársadtól, szomszédodtól, rokonodtól 2 ezer forintot.

Nem tudom hol élsz, a Vöröskereszt is segít ilyen helyzetben.

Pékségben zárás előtt adnak akár ingyen is pékárút.

Étteremben marad mindig leves, főzelék, a szégyent félre kell tenni és kérni, szerintem még húst is adnak.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Asztanaviszta hozzászólása:

Évek óta életmódot váltasz.

Mégsem sikerül.

Lehet, hasznosabb lenne a régit folytatni.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Channa* hozzászólása:

'milyen különleges a magánéletem, az ízlésem, és a véleményem másokról'

Én ezt nem vettem észre.

Biztos velem van a gond, de semmi érdekeset nem láttok benned.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
55Judit hozzászólása:
Én pedig egy erős, független nő vagyok és férfi nélkül mindig is megálltam a helyemet.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Michelle.r hozzászólása:
Cserélj szemüveget. A világ olyan, amilyen, de nem muszáj mindig a fonákját nézni, rengeteg olyan is van, amitől épülsz, nem csak kileszel.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Mmacus hozzászólása:

Kifejtenéd, mi nem fair, ha van/volt lehetősége minden játékosnak megvásárolni azt a bizonyos extrát?

Amikor az utolsó kártya előre helyező extra van napi ajánlatban és amiatt egész nap nem kerül extra kártya a közös térbe az fair? Ezek lehetőségek (voltak) aki akart élt vele, aki nem, így járt.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Otsike hozzászólása:
Ez nagyon nem volt tisztességes. Ha lehetőség van pontgyűjtésre, akkor szabályos így játszani. Játék közben szabályt váltani...nekem ma volt az utolsó játékom a bakancslistán. Köszönöm az eddigiek.:)

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Birebora hozzászólása:

Pont láttam még a hozzászólásodat. Aki online durva, mogorva, faragatlan, kulturálatlan az milyen lehet az életben?

Számomra ez sok frusztrált, feszült, kiegyensúlyozatlan, labilis ember is elkeseritő. Mi bajuk?

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Archer84 hozzászólása:

A saját mikrovilágodat olyanra alakítod, amilyenre akarod.

Ha az ember mindig csak a rosszat látja meg, akkor szorongani fog.

Pedig minden nap tele van apró csodákkal.

Egy mosoly is lehet az :)

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Anyagi hozzászólása:
Vagy éppen akkor volt egy részleges sztrókod!!!!

(Ugrás a hozzászólásra)

9
Enissa hozzászólása:

A smink és a pizsi között, azért van még több lehetőség is.

De természetesen mindenki az otthonában érezze magát komfortosan, ha pizsiben érzi úgy, akkor abban, ha koktélruhában, akkor öltözzön úgy.

(Ugrás a hozzászólásra)

9
PöttyösPanka hozzászólása:
Teljesen off, amit írok, de mivel ez a topic már a harmadik hozzászólásnál elvérzett, így megengedem magamnak. Tegnap olvastam egy cikket, amiben többek közt az is szerepelt, hogy a közösségi oldalak lazítanak a moderálási elveken, és sokkal megengedőbbek lesznek például a gyűlöletbeszédekkel szemben. Durva belegondolni, hogy eddig csak azért volt viszonylag kulturált hely mondjuk a fb, mert moderálták. Ha pedig ezt nem teszik, akkor az átlag emberek spontán használata következtében az alázás, gyalázás, agresszió veszi át a terepet. Na ha ezt hozzáadjuk ahhoz, hogy az AI miatt a világháló valós, tényszerű tartalma elenyészik, akkor hamarosan tényleg nem marad más az internetből, mint egy pöcegödör. Részben pont az ilyen kis agresszív kismalac stílusú emberek miatt.

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook